foto: no privātā arhīva
Grupas "Ducele" līderis Arnis Veisbārdis kāzu jubilejā sajūsmina ar amizantu foto
Ilze un Arnis.
Slavenības
2022. gada 17. septembris, 10:57

Grupas "Ducele" līderis Arnis Veisbārdis kāzu jubilejā sajūsmina ar amizantu foto

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Grupas "Ducele" līderis un uzņēmējs Arnis Veisbārdis ar sievu Ilzi Veisbārdi, atzīmējot 33. kāzu gadadienu, aizbraukuši ceļojumā uz gleznainajām Grieķijas salām. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", savus draugus pāris sasmīdināja ar amizantu foto.

Aizvadītajā nedēļā mūziķis Arnis Veisbārdis soctīklos priecīgi vēstīja, ka ar mīļoto sievu Ilzi Veisbārdi, kas ilgus gadus vada mārketinga lietas "Jāņa Rozes" grāmatnīcu tīklā, svin 33 laimīgās laulības gadus.

Par godu šim notikumam viņi aizbraukuši izbaudīt viens otra kompāniju, krāšņus dabas skatus, sauli un jūru Grieķijā. Kamēr paši nodevās atpūtai plus 33 grādu karstumā, Latvijas draugiem Veisbāržu pāris sarūpēja smieklu gūzmu, internetā publiskojot atvaļinājuma ainiņu no pludmales, kurā Vidusjūras ūdeņos pie paša krasta divatā veldzējas bikini tērptā Ilze Veisbārde un... pamatīga cūka.

foto: no privātā arhīva

“Mums Korfu ir baigi labi!” fotogrāfiju parakstīja Arnis Veisbārdis, ar šo parakstu izsaucot vēl lielāku jautrību soctīklos, jo ar šiem vārdiem lika saprast, ka tas otrs, kas Ilzei guļ līdzās ūdenī, ir viņš pats (nevis grieķu suķis). “Ai, Vējatēv, kā tu esi pārvērties,” kāds citēja filmu "Īsa pamācība mīlēšanā". Šī versija jautra likās arī pazīstamajam aktierim un šovmenim Aleksandram Radzevičam, kas komentēja: “Tā ir, ja bārdu nodzen vasaras beigās!”

Grupa "Ducele" prezentē savu albumu "Tā viš i... 2"

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!