TV
2022. gada 13. septembris, 13:53

VIDEO: epidemiologs Ņikita Trojanskis klubiņā kausē rumāņu daiļavu sirdis

Jauns.lv / LETA

Epidemiologs Ņikita Trojanskis kopā ar dziedātājiem Lieni Šomasi, Nikolaju Puzikovu un aktrisi Kristīni Belicku kanāla "360TV" šovā “Četri uz koferiem” apceļo košo Rumāniju, un piedzīvojumu šajā tūrē netrūkst.

Dziedātājas un sociālās uzņēmējas Lienes Šomases vadītās dienas noslēgumā  ceļotāju kompānija dodas baudīt Bukarestes naktsdzīvi. Īpašs šis vakars izvēršas latviešu epidemiologam Trojanskim, kurš klubiņā sapazīstas ar kādu vietējo daiļavu un pārīša starpā pat uzvirmo tādas kā romantiskas vēsmas. Nākamajā rītā, pamazām attopoties pēc garās nakts, pārējie ceļabiedri nelaiž garām izdevību Ņikitu par to pavilkt uz zoba.

Īpaši apbēdinātas ir abas kompānijas dāmas Liene un Kristīne Belicka, jo, laikam jau gribēdams atstāt iespaidu uz rumānieti, Ņikita esot tēlojis, ka viņas nepazīst! “Tā bija stratēģiska kļūda, piedodiet," vaininieks ir atcerējies, ka bija taču apņēmies ceļojuma laikā izskoloties par džentlmeni.

"Četri uz koferiem" Rumānijā

Ceļojumu šovā "Četri uz koferiem" uz pasakaino Rumāniju dodas neparasta, noslēpumiem pilna un, protams, arī jautra kompānija: Liene Šomase, kuru ...

gallery icon