foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
FOTO: aktieru pāris Imants Strads un Elīna Vāne bauda romantiku laivā
Sniedz roku, daiļā meitiņa, nāc sēdies laiviņā, – Elīnu aicināja Imants. Iesēdās ar'!
Slavenības
2022. gada 7. septembris, 06:58

FOTO: aktieru pāris Imants Strads un Elīna Vāne bauda romantiku laivā

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Kamēr Dailes teātra aktiera Imanta Strada (44) iepriekšējā sieva aktrise Ilze Lieckalniņa (43) iestūrēja laulības ostā ar citu aktieri, viņš pats ar ilggadējo dzīvesbiedri aktrisi Elīnu Vāni (43) jaukus mirkļus bauda, vizinoties pa Gauju laivā. Tā novērojis žurnāls "Kas Jauns".

Pēc septiņiem kopābūšanas gadiem par laulātu pāri aktieri Ilze Lieckalniņa un Mārtiņš Liepa kļuva 19. augustā, gredzenus mijot dzimtsarakstu nodaļā Cēsīs.

Viņu liecinieces bija abu 20 gadu vecās meitas no iepriekšējām attiecībām – Mārtiņa meita Justīne un Ilzes meita Paula, kuras tētis ir Imants Strads. Kad 2008. gadā Ilze un Imants precējās, viņu vedējmāte bija tieši kopīgā kolēģe Elīna Vāne, taču 2016. gada pavasarī atklājās, ka Strada un Lieckalniņas laulībai pienācis gals, un liktenis izspēlējis interesantu joku – Imants iemīlējās nevienā citā kā savā kādreizējā vedējmātē Elīnā. Nu jau abi ir kopā septiņus gadus; iegādājušies un izremontējuši skaistu privātmāju Valmierā, taču ar precību lietām nesteidzas.

Nesen Imants devās uz ģimeņu svētkiem Latvijas un Ukrainas ģimenēm, kur vadīja labdarības izsoli, un Elīna viņam brauca līdzi. Pasākuma norises vietā aktieru pāris ieradās laikus, un Imants mīļoto aicināja kopīgi pavizināties laivā pa Gauju. Elīna sākumā kautrīgi tielējās, bilstot, ka dikti baidās, ja laiva apgāzīsies un viņa ar visu balto kleitu iekritīs ūdenī, taču Imants bija uzstājīgs. Sarūpēja abiem laivotāju vestes, iesēdināja draudzeni laivā un braši ķērās pie airiem.

Imants Strads un Elīna Vāne 2022. gada vasarā

Aktieru pāris Imants Strads un Elīna Vāne 2022. gada vasarā.

gallery icon

Un tas vēl nebija viss, ko todien, būdams uz romantiskas nots, mīļotajai Elīnai sarūpēja Imants! Izsoles laikā aktieris sākumā it kā joka pēc, bet, kā beigās izrādījās, pa īstam naski piedalījās vairāksolīšanā un Vāni pamatīgi pārsteidza, iegādādamies viņai pašmāju luksusa zīmola "Amoralle" kleitu. “Imant! Ko tādu es patiešām negaidīju!” patiesi aizkustināta un saviļņota bija Elīna Vāne, atzīdamās, ka šis viņas drēbju skapī būs pirmais Amoralle darinājums.

Ciemos pie Imanta Strada un Elīnas Vānes

Nu jau trešo gadu aktieru pāris Elīna Vāne un Imants Strads saimnieko starpkaru laikā celtā divstāvu namā Valmierā. Žurnāls "Kas ...

gallery icon