Annija Putniņa ar vīru Vidusjūrā

Dziedātāja un vokālā pedagoģe Annija Putniņa ar savu vīru Askoldu Hermani 2022. gada vasarā devās kopīgā ekspedīcijā pa Vidusjūru, un ...

gallery icon
Slavenības
2022. gada 9. septembris, 05:51

Annija Putniņa ar vīru kāzu jubilejā satiekas Gibraltārā

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja un vokālā pedagoģe Annija Putniņa ar savu vīru Askoldu Hermani devušies kopīgā ekspedīcijā pa Vidusjūru, un tās laikā atzīmēta pāra kāzu trešā gadadiena.

Annija ar vīru burātāju Askoldu Hermani kopš iepazīšanās piecu gadu laikā ar jahtu apceļojuši Igaunijas, Zviedrijas un Somijas salas.

Šajā ziemā pāris nolēmis, ka, sākoties jaunajai burāšanas sezonai, ar jahtu varētu aizdoties līdz Barselonai. Rūpīgi ticis plānots maršruts, savākta ekspedīcijas komanda, kas ik pēc pāris nedēļām nomaina cits citu. Starts bijis jūlija vidū – kapteinis Askolds sāka ceļu bez sievas, pārvarot Ziemeļjūru, piestājot pa ceļam dažādās ostās, kā arī šķērsojot bīstamo Biskaja līci. Pēc mēneša pāris beidzot satikās Gibraltārā, Annija turp atlidoja ar lidmašīnu, lai pievienotos komandai uz jahtas un kopīgi piedzīvotu pēdējo ekspedīcijas posmu – burāšanu pa Vidusjūru, gar Spānijas piekrasti. Ierašanās Gibraltārā sakrita ar Askolda un Annijas kāzu jubileju.

Burāšanas pēdējais posms esot saplānots īpaši romantiskās noskaņās, tas līdz Barselonai iekļauj skaistas ostas pilsētas, burāšanu gar gleznaino Spānijas krastu, arī nakšņošanu “uz enkura” lagūnās.