foto: Shooting Star/Sipa USA/ Vida Press
Krisa Roka jaunākais joks atkal nav saprasts. Tikai šoreiz neviens pļauku nesit
Kriss Roks.
Slavenības
2022. gada 1. septembris, 17:25

Krisa Roka jaunākais joks atkal nav saprasts. Tikai šoreiz neviens pļauku nesit

Jauns.lv

"Aiz šīs traģēdijas stāv ģimenes," aizskarta par Krisa Brauna jaunāko joku ir noslepkavotās Nikolas Braunas Simpsones māsa. Viņa komiķa jaunāko joku nosaukusi par “briesmīgu” un “pretīgu”.

Krisam Rokam šogad ar jokiem nevedas. Gada sākumā “Oskara” balvas ceremonijā neko ļaunu nedomājot, komiķis pajokoja par Džadu Pinketu Smitu un viņas skūto galvu. Viņš nezināja, ka aktrise cieš no alopēcijas (matu izkrišanas) un tas nav tikai stils. Šis joks izvērtās par gada lielāko skandālu, jo Vils Smits nolēma aizstāvēt sievu un uzkāpa uz skatuves un iecirta kolēģim pliķi. Vardarbība nevienos apstākļos nav attaisnojama. Sabiedrība un citas slavenības bargi nokritizēja Smita uzvedību, savukārt Kinoakadēmija pieņēma lēmumu liegt aktierim apmeklēt “Oskarus” nākamos desmit gadus.

foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Vila Smita pļauka Krisam Rokam.

Pavisam nesen Kriss Roks Arizonas štatā ASV kāpa uz skatuves savā stāvizrādē un atklāja, ka Kinoakadēmija viņam piedāvājusi vadīt nākamā gada ceremoniju, bet viņš atteicies. Komiķis gribēja pajokot, sakot, ka pieņemot šo piedāvājumu viņam būtu sajūta, ka ir atgriezies nozieguma vietā. Tālāk sekojošais salīdzinājums ne visiem šķita smieklīgs.

Viņš izteicās, ka atgriešanās vienā no spožākajiem pasākumiem Holivudā būtu tas pats, kas lūgt Nikolu Braunu Simpsoni “atgriezties restorānā”, šādi atsaucoties uz notikumiem, kas noveda pie sievietes nāves. 1994. gada 12. jūnijā tika nogalināta Nikola Brauna Simpsone un restorāna viesmīlis Ronalds Goldmens. Šo divu slepkavību veikšanā tika apsūdzēts Nikolas vīrs profesionālais amerikāņu futbolists O. Dž. Simpsons, bet vēlāk attaisnots visās apsūdzībās. Civillietā 1997. gadā viņš tika atzīts par atbildīgu abos nāves gadījumos un samaksāja Goldmeniem 33.5 miljonus dolāru lielu sāpju naudu.

Pēc Krisa Roka pretrunīgi vērtētā joka nonākšanas ziņu virsrakstos, Simpsones māsa Tanja Brauna savā “Instagram” blogā ierakstīja: “Nekas nav jaukāk par pamošanos otrdienas rītā ar (portāla) TMZ zvanu, kurā stāsta, ka Kriss Roks pateicis šausmīgu “joku” par Nikolu. Vairāk nekā pretīgi!”

foto: ORANGE COUNTY REGISTER/MCT/Sipa / Vida Press
Nikolas Braunas Simpsones māsa Tanja Brauna.

Pēc tam Brauna nopēla Roku par to, ka viņš salīdzinājis Džadu Pinketu Smitu, kura cieš no alopēcijas, ar filmas “Kareive Džeina” varoni, kura noskuva sev matus, lai dienētu armijā.

“Nav nekā smieklīga viņa jokā par Džadu, jo viņa cieš no fiziskas kaites, un nav smieklīgi uzaicinājumu vadīt “Oskarus” pielīdzināt dubultai slepkavībai. Es vienmēr uzskatīju, ka viņš ir smieklīgs, bet ar šo viņš ir pārkāpis robežu. Citiem vārdiem sakot: Jūs, visi!!!! Pārtrauciet izmantot manu māsu, OJ un Ronu kā daļu no jūsu draņķīgās komēdijas. Aiz šīs traģēdijas stāv ģimenes!”