foto: BACKGRID/ Vida Press
Meraija Kerija liek Meganai Mārklai svīst, apgalvojot, ka viņa reizēm izturas kā dīva
Megana Mārkla savā podkāstā "Archetypes".
Slavenības
2022. gada 1. septembris, 12:35

Meraija Kerija liek Meganai Mārklai svīst, apgalvojot, ka viņa reizēm izturas kā dīva

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana “sākusi svīst”, kad popzvaigzne Marija Kerija intervijas laikā apgalvojusi, ka prinča Harija sievu piemeklējuši “dīvas mirkļi”.

Otrdien publiskotajā podkāsta “Archetypes” otrajā epizodē Megana Mārkla viesos bija uzaicinājusi amerikāņu popzvaigzni Meraiju Keriju. Kādā brīdī 41 gadu vecā hercogiene savai viešņai ieminējusies, ka sevi nekādi nesasaista ar vārdu “dīva”, ar to domājot, ka viņai nepiemīt šī vārda negatīvā nozīme, kā piemēram, dīvas uzvedība vai dīvas prasības.

foto: CAMERA PRESS/LNC / Marc Joseph / Vida Press
Meraija Kerija.

“Tu dažreiz parādi dīvas mirkļus, Megana. Nesaki tā (ka tev tie nepiemīt),” atbildējusi viņai Meraija Kerija.  

Megana izbrīnīti apvaicājusies: “Kādus dīvas brīžus esmu parādījusi?”

Tad amerikāņu popzvaigzne precizējusi, ka viņa ar šo paziņojumu nav domājusi neko sliktu. Viņa to teikusi par Meganas “vizuālo tēlu” un “burvīgajiem apģērbiem”.

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon

Pēc intervijas sniegtajās pārdomās Megana atklājusi, ka sākotnēji jutusies apjukusi, kad Meraija viņu nosaukusi par dīvu.

“Tas man lika iepauzēt… Es sāku nedaudz svīst. Es sāku grozīties savā krēslā klusā nepatikā.. Mans prāts sāka pārcilāt, ko gan viņa tādu lasījusi vai kam uzklikšķinājusi, kas pamudināja pateikt kaut ko tādu,” sev tik šokējošajos iespaidos dalījusies Megana. “Es tobrīd padomāju – ‘Vai mana bērnu dienu lielā simpātija tagad ir zudusi? Vai viņa mani tiešām nesaredz?’ Viņa noteikti sajuta manus nervozos smieklus.”

Megana Mārkla slavenajā trenča kleitā

Nelsona Mandelas simtgadei veltītas izstādes atklāšanu Londonā Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmola „Nonie” darinātā maigi rozā trenča kleitā.

gallery icon

Turpinājumā Megana atzīmējusi, ka Meraijas Kerijas atbilde tikai iemācījusi to, cik ļoti atšķirīgi vienu un to pašu vārdu mēs katrs varam interpretēt.

“(Meraija) tūlīt pat precizēja, lai man viss būtu pavisam skaidrs, ka tad, kad teica, ka esmu dīva, viņa domājusi manu ģērbšanās manieri, izskatu, tērpus. Viņa vārdu dīva lietoja kā komplimentu, bet es tajā sadzirdēju uzbraucienu… Tajā brīdī – kā viņa man paskaidroja – viņa domājusi eleganci.”

Hercogiene Megana iziet sabiedrībā „saderināšanās kleitā” un ar stilīgu somiņu

gallery icon

Megana Mārkla un melnās augstpapēžu laiviņas

gallery icon

Megana Mārkla iecienījusi miesas krāsas lūpu krāsu

Megana Mārkla iecienījusi zīmola „Charlotte Tilbury Matte Revolution” lūpukrāsas toni „Very Victoria”. Vienīgajā reize, kad viņa izvēlējās sarkanas lūpas, viņa ...

gallery icon