foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Kriss Roks atsakās vadīt nākamā gada "Oskaru" ceremoniju pēc Vila Smita incidenta
Kriss Roks "Oskara" balvu vakarā 2022. gada martā.
Slavenības
2022. gada 30. augusts, 17:33

Kriss Roks atsakās vadīt nākamā gada "Oskaru" ceremoniju pēc Vila Smita incidenta

Jauns.lv

Vairākus mēnešus pēc tam, kad Vils Smits “Oskaru” balvu vakarā uz skatuves iesita Krisam Rokam pļauku, komiķis atklājis, ka Kinoakadēmija viņam lūgusi arī nākamgad vadīt ceremoniju, taču viņš pateicis “nē”.

Kriss Roks atteicies nākamgad kāpt uz “Oskaru” skatuves kā prestižās balvu ceremonijas vadītājs.

57 gadus vecais komiķis svētdien (28. augustā) uzstājās stāvizrādē Arizonas Finanšu teātrī, kad atklāja, ka atsakās no iespējas atkal vadīt balvu ceremoniju.

Kriss par to paziņojis piecus mēnešus pēc tam, kad Vils Smits iepļaukāja viņu šā gada ceremonijā tāpēc, ka komiķis bija pateicis joku par viņa sievu.

foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Vila Smita pļauka Krisam Rokam.

Šā gada martā 53 gadus vecais Vils Smits šokēja klātesošos un miljoniem TV skatītāju, uzkāpjot uz skatuves un iepļaukājot vakara vadītāju, jo viņam joks par sievu Džadu Pinketu Smitu bija licies aizskarošs.

Kā vēsta laikraksts “The Arizona Republic”, Kriss faniem savā Fīniksas stāvizrādē pastāstījis par Kinoakadēmijas lūgumu atkal būt par vakara vadītāju.  

Roks, kurš iepriekš vadījis “Oskara” ceremoniju arī 2005. gadā un 2016. gadā, esot izteicies, ka šī darba piedāvājuma pieņemšana viņam būtu kā atgriešanās nozieguma vietā, kam viņš nav gatavs.

Kriss pajokoja par “Oskara” vakarā notikušo starpgadījumu, salīdzinot, ka atgriešanās vienā no spožākajiem pasākumiem Holivudā būtu tas pats, kas lūgt Nikolu Braunu Simpsoni “atgriezties restorānā”, šādi atsaucoties uz notikumiem, kas noveda pie sievietes nāves. 1994. gada 12. jūnijā tika nogalināta Nikola Brauna Simpsone un viņas draugs Ronalds Goldmens. Šo divu slepkavību veikšanā tika apsūdzēts Nikolas vīrs O. Dž. Simpsons.

foto: Robert Hanashiro-USA TODAY/Sipa / Vida Press

Kriss Roks arīdzan atklāja, ka viņam pēc bēdīgi slavenās pļaukas piedāvāts piedalīties Amerikā populārā “Super Bowl” reklāmā. Arī šo piedāvājumu aktieris noraidījis.

Arizonā notikušās stāvizrādes laikā kāds no publikas mudinājis “runā par to” (pļauku no Vila Smita), uz ko Kriss atbildējis, ka šī situācija viņam aizvien “sāp”.

Pēc incidenta Kinoakadēmija pieņēma lēmumu liegt Vilam Smitam piedalīties “Oskara” balvu ceremonijā turpmākos desmit gadus.

Vils vēlāk savā “Instagram” blogā publiski atvainojās kolēģim, atzīstot, ka ir rīkojies aplami un nepieņemami.

Kriss Roks ar mammu Rozāliju “Rouzu” Roku

gallery icon