foto: ddp/Capital Pictures / Vida Press
Pīrsam Brosnanam brīnišķīga atbilde draugam, kurš piedāvāja viņa sievai veikt svaru samazinošu operāciju
Pīrss Brosnans un Kīlija Šeija Smita 2018. gadā.
Slavenības
2022. gada 30. augusts, 08:22

Pīrsam Brosnanam brīnišķīga atbilde draugam, kurš piedāvāja viņa sievai veikt svaru samazinošu operāciju

Jauns.lv

Bijušais Džeimsa Bonda atveidotājs aktieris Pīrss Brosnans atbildējis nesmalkjūtīgajiem sociālo mediju troļļiem un paziņojis, ka viņš un viņa sieva noraidījuši piedāvājumu veikt svara samazināšanas operāciju. Tā Kīlijai Šeijai Smitai piedāvāta īsi pēc tam, kad vietnē “Facebook” izplatījies ieraksts, kurā viņa kaunināta par lieko svaru.

69 gadus vecais īru aktieris nolēma atbildēt tiem soctīklu lietotājiem, kuri izteica nejaukus komentārus par viņa sievas figūru.

“Facebook” ierakstā tā autors izteica aizvainojošus komentārus par to, cik ļoti atšķirīgi Kīlija izskatās tagad, ja salīdzina ar 2001. gadu, kad viņa apprecējās ar izskatīgo kino zvaigzni.

Pīrsa Brosnana sievas pārvērtības gadu gaitā

Deviņdesmitajos gados, kad Pīrss Brosnans iepazinās ar žurnālisti Kīliju Šeiju Smiti, viņa bija ļoti slaida, taču svars sāka pamazām pieaugt. ...

gallery icon

“Facebook” lietotājs pie saviem komentāriem bija publiskojis divas fotogrāfijas. Vienā no tām pāris pozē pludmalē un attēls ir uzņemts pirms trīsdesmit gadiem – deviņdesmito gadu sākumā. Savukārt otra fotogrāfija tapusi salīdzinoši nesen un pāris tajā izskatās ievērojami atšķirīgi, kas patiesībā ir dabiski un pašsaprotami.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Pīrss un Kīlija 2022. gada martā. Pāris aizvien staigā roku rokā kā tikko iemīlējies.

Pēc tam, kad šīs ieraksts izpelnījās milzu popularitāti internetā, Pīrss Brosnans nolēma vairs neklusēt. Viņš atklāja, ko pats domā par sievas augumu un vienlaikus asi nosodīja kāda drauga izteikto piedāvājumu Kīlijai par svara samazināšanas operāciju.

Uzticīgais vīrs apliecināja, ka mīl savas sievas auguma aprises un pavisam noteikti nedomā, ka tur vajadzētu kaut ko mainīt.

Kad Brosnana redzeslokā parādījās indīgais interneta ieraksts, aktieris nekavējās, lai izrādītu atbalstu savai sievai, apliecinot, ka viņš dzīvesbiedrē aizvien redz pašu skaistāko sievieti pasaulē un tur nekas nav mainījies.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Pīrss Brosnans un Kīlija Šeija Smita ap 1995. gadu.

Daudzu iemīļotais īru aktieris sacīja: “Draugi piedāvāja viņai operāciju, lai samazinātu svaru. Taču es dievinu katru viņas ķermeņa izliekumu.”

“Manās acīs viņa ir visskaistākā sieviete. Un arī tāpēc, ka viņa uzaudzināja mūsu piecus bērnus.”

foto: ddp/Capital Pictures / Vida Press
Pīrss Brosnans un Kīlija Šeija Smita 2018. gadā.

“Agrāk es viņu patiesi mīlēju viņas personības, ne tikai skaistuma dēļ, un tagad es viņu mīlu vēl vairāk, jo viņa ir manu bērnu māte.”

“Es ar viņu ļoti lepojos, un vienmēr cenšos būt viņas mīlestības cienīgs.”

Pīrss un Kīlija draudzējās vairākus gadus, līdz 2001. gadā nolēma apprecēties.

Pārim ir divi kopīgi dēli – Dilans un Pariss. Kīlija ir arī audžumamma vīra bērniem no iepriekšējās laulības. Pirmajā laulībā ar Austrāliešu aktrisi Kasandru Harisu Pīrss Brosnans kļuva par dēla Šona tēvu. Viņš adoptēja arī Kasandras bērnus no iepriekšējām attiecībām - Šarloti (1971-2013) un Krisu, un deva viņiem savu uzvārdu pēc bērnu tēva Dermota Harisa nāves 1986. gadā.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Pīrss Brosnans un Kīlija Šeija Smita ar dēliem Dilanu un Parisu 2018. gadā.

1991. gadā Brosnans kļuva par atraitni. Pēc ilgstošas cīņas ar olnīcu vēzi Kasandra devās mūžībā. Viņai tolaik bija tikai 43 gadi.

Arī Kasandras meitu Šarloti piemeklēja tāds pats liktenis un viņa 2013. gadā mira no tās pašas slimības, kā mamma.

Ar amerikāņu žurnālisti Kīliju Šeiju Smitu Brosnans iepazinās 1994. gadā Meksikā.

Pīrss Brosnans ar sievu 67. dzimšanas dienā atpūšas pludmalē

gallery icon

Pariss Brosnans modes skatē un ar tēti Pīrsu Brosnanu un uz sarkanā paklāja

gallery icon

Pīrss Brosnans ar sievu atpūšas Sardīnijā

Aktieris Pīrss Brosnans ar sievu Kīliju Šeiju Smitu atpūšas Sardīnijā.

gallery icon