Slavenības
2022. gada 18. augusts, 12:59

Nikija Mināža nosauc Britnijas Spīrsas bijušo vīru par klaunu. Pieauguši vīrieši tā nerīkojas!

Jauns.lv

Amerikāņu repere Nikija Mināža publiski nokritizējusi dziedātājas Britnijas Spīrsas bijušo vīru Kevinu Federlainu par to, ka viņš apzināti izvēlas bojāt nesen no aizbildniecības atbrīvotās popzvaigznes dzīvi.

Skaņdarba “Side To Side” izpildītāja otrdien "Amp" tiešraides laikā kritizēja Federlainu par Spīrsas nomelnošanu, savstarpējā skandālā iesaistot pat abu pusaudžu vecuma dēlus.

Ekstravagantā Nikija Mināža

gallery icon

“Vai tu saproti, cik lielam klaunam ir jābūt, lai tā rīkotos vesels, pieaudzis vīrietis? Tiklīdz tu redzi kādu laimīgu, apprecamies, dodamies tālāk un esam brīvu, un labi jūtamies savā ādā, tu mēģināsi viņu salauzt,” norādījusi Nikija Mināža.

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2004. gadā

gallery icon

“Tikai gļēvuļi izmanto plašsaziņas līdzekļus pret slavenu cilvēku, kuru savulaik mīlēja, ar kuru kopā radīja pēcnācējus, par viņiem rūpējas, un izmanto šī cilvēka slavu kā ‘atmaskošanas’ brīdi.”

“Tu domā, ka tas ir normāli? Tu domā, ka būs kāds, kurš jutīs līdzi tev,” – Mināža publiskajā uzrunā vērsās pie Federlaina.

Kevins Federlains atzīmē dzimšanas dienu striptīza klubā Lasvegasā

Britnijas Spīrsas bijušais vīrs Kevins Federlains nolēmis uzrīkot sev dzimšanas dienas ballīti striptīza klubā Lasvegasā. Viņš iegādājies šo to no ...

gallery icon

Amerikāņu reperes dusmīgā uzruna sekojusi pēc tam, kad Kevins Federlains soctīklos nolēma ievietot vairākus gadus senus video, kur viņa dēli Šons un Džeidens dzirdami strīdamies ar savu mammu.

Tagad gan šis ieraksts bijušā dejotāja un bezdarbnieka “Instagram” kontā vairs nav atrodams, viņš to ir dzēsis.

Kevinam Federlainam joprojām neizdodas atbrīvoties no liekā svara

gallery icon

Arī Britnijas pacietībai pienākusi robeža, un kāds no dziedātājas paziņām, kas vēlējies palikt anonīms, pastāstījis, ka viņa apsverot domu par atklātu interviju televīzijā. Dziedātāju esot uzrunājusi un piedāvājumu izteikusi slavenā Opra Vinfrija.

“Britnija vēlas, lai pasaule uzzinātu viņas patiesību. Viņa ir dusmīga uz savu tēvu un gatava dot prettriecienu Kevinam,” norādījis popzvaigznes paziņa.  

Federlaina vētrainā dzīve

gallery icon

Dziedātāja esot iedvesmojusies no Meganas Mārklas un prinča Harija atklātās sarunas ar Opru Vinfriju, un tagad vēlas arī pati tādu sniegt, lai viestu skaidrību tajā, ko cilvēki par viņu apgalvo.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Atgādināsim, ka Spīrsas bijušais vīrs izdevumam “Daily Mail” pavēstījis, ka viņu kopīgie dēli nolēmuši mammu vairs nesatikt, kā arī to, ka puišiem ir neērti, ka māte internetā publisko savas kailfotogrāfijas.

Kevins Federlains ar dzīvesbiedri Viktoriju, meitu un Britnijas bērniem pludmalē

gallery icon