Slavenības
2022. gada 12. augusts, 06:21

Pēc astoņiem kopdzīves gadiem precas aktieri Liene Sebre un Ģirts Liuziniks

Žurnāls "Kas Jauns"

Skaists notikums jau šomēnes gaidāms Latvijas Nacionālā teātra aktieru pārim Lienei Sebrei (32) un Ģirtam Liuzinikam (40) - viņiem būs kāzas! Par to šonedēļ informē žurnāls "Kas Jauns".

Latvijas Nacionālā teātra kolektīvs 2. augustā sanāca kopā, lai svinīgā sapulcē atklātu 104. sezonu, pasniegtu ceļojošās teātra balvas un pozētu tradicionālajā kopbildē pie parādes durvīm.

Latvijas Nacionālajā teātrī atklāj jauno sezonu

gallery icon

Gluži kā iejuzdamās līgavas tēlā, uz Latvijas Nacionālā teātra 104. sezonas svinīgo atklāšanu aktrise Liene Sebre ieradās, posusies baltā kleitā. Māksliniecei bija apsaitēta labā roka.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Līdz kāzām sadzīs! Uz Nacionālā teātra jaunās sezonas atklāšanu Sebre ieradās ar sāpošu roku, ko samocījusi laukos, grābjot sienu. Uz rokas aktrisei bija apsējs.

Žurnālam "Kas Jauns" Liene neslēpa, ka pirms pašām kāzām rokai vaina nav tik nopietna, kā izskatās. “Roku vienkārši samocīju lauku darbos, grābjot sienu gotiņām. Nekas traks, nu jau vairs tā nesāp, un drīz būs labi,” Sebre, kas publikas mīlestību iemantojusi arī ar lelles Tutas tēlu, smaidot atzina. Viņas līgavainis Ģirts Liuziniks uz pasākumu neieradās, jo pirms dažiem gadiem izlēma izstāties no štata aktieru vidus, palikdams ārštatā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktieru pāris Liene Sebre un Ģirts Liuziniks šovasar, Positivus festivālā Lucavsalā.

Tieši "Kas Jauns" pirms astoņiem gadiem ievēroja, ka Latvijas Nacionālā teātra aktieri Liene Sebre un Ģirts Liuziniks ir satuvinājušies.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
2016. gada martā.

Tolaik Ģirts vēl bija precējies ar savu divu dēlu mammu, bet Liene bija nesen pārtraukusi attiecības ar režisora Andreja Ēķa dēlu Rūdofu Ēķi, ar ko attiecībās būdama kļuva par mammu meitai Emīlijai. Nu jau meitene ir paaugusies, viņai ir 11 gadu, un, starp citu, jaunā dāma iet mammas pēdās – Emīlija Ēķe jau ir TV seja, proti, viņa vada izglītojošu raidījumu bērniem – "Mazā Mula lielajā mākslas pasaulē".

foto: Publicitātes
Lieni publika iemīļojusi kā Tutu, ko viņa atveido bērnu šovā "Tutas lietas".

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!