Slavenības
2022. gada 11. augusts, 16:03

Spānijas karalienei Letīcijai kleita īsāka nekā 15 gadu vecajai meitai

Jauns.lv

Karaļa Felipes VI sieva Spānijas karaliene Letīcija tiek uzskatīta par vienu no stilīgākajām monarhijas pārstāvēm pasaulē. Viņa var konkurēt pat ar visu mīlēto Kembridžas hercogieni Ketrīnu. Jāpiebilst gan, ka britu karaļnamā ģērbšanās protokols ir daudz stingrāks. Un tas nozīmē, ka prinča Viljama sieva nevar tik brīvi izvēlēties modernu tērpu.

Savukārt Letīcija dažkārt izvēlas visnotaļ provokatīvus tērpus, pat dodoties uz oficiāliem pasākumiem. Tas ļoti iedvesmo viņas fanus, bet nīdējiem dod arvien jaunus iemeslus kritizēt karalieni.

Spānijas karaliene Letīcija brīvdienām Maljorkā izvēlas mini, tāpat kā meitas

gallery icon

Piemēram, 2021. gada pavasarī uz oficiālām pusdienām Andorā Spānijas karaliene ieradās ļoti šaurās melnās biksēs un ar spalvām rotātā pūderkrāsas korsetē, kas atsedza viņas plecus, rokas un dekoltē zonu.

foto: PPE/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
2021. gada martā Andorā.

Pavisam nesen Letīcija, kura septembrī svinēs savu 50. dzimšanas dienu, pārsteidza ar tērpu, kas bija īsāks nekā jaunākajai meitai. Viņa bija noorganizējusi vakara iepirkšanās gājienu Palma de Maljorkā kopā ar savu vīramāti un divām tīņu vecuma meitām, 15 gadus veco princesi Sofiju un 16 gadus veco princesi Leonoru.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Letīcija ar vīramāti.

Karaliene un jaunās princeses ģimenes pastaigai bija izvēlējušās zīmola “Zara” vasaras kleitas. Kura no viņām izskatījās satriecošāka, grūti pat pateikt.

Konservatīvāk noskaņotie karaliskās ģimenes fani atzina, ka šis tērps, lai gan izskatās skaisti, nav visai piemērots karalienei. Savukārt tie, kas seko līdzi modei, šo koptēlu pieņēma par labu piemēru - šis apģērbs neprasa lielus ieguldījumus un to ir viegli atkārtot.

Spānijas karaliene Letīcija

gallery icon

Ir tikai viens “bet”: lai nēsātu tādu kleitu, kā Spānijas karalienei, ir nepieciešama arī tikpat nevainojama figūra kā viņai. Bet pat neraugoties uz labiem gēniem, tas prasa daudz darba. “Viņas mērķis vienmēr ir sasniegt pilnību vai vismaz pacensties to izdarīt. Ja viņa trenējas, tad dara to ar 100% atdevi. Ja viņa nodarbojas ar jogu, viņa neapstāsies līdz nebūs uzzinājusi tikpat daudz, cik zina instruktors. Viņa tāda ir it visā. Turklāt viņa ārkārtīgi rūpīgi seko līdzi tam, ko ēd,” pirms kāda laika intervijā portālam “Express” pastāstījis kāds tuvs karalienes draugs.

Kembridžas hercogiene Ketrīna un Spānijas karaliene Letīcija

gallery icon

Letīcija jau agrāk uzsvērusi, ka nebadojas, bet tieši pretēji – ēd diezgan daudz. “Man nav nekādu problēmu. Es ēdu daudz. Tā tikai liekas, ka esmu ļoti tieva. Patiesībā tāda ir mana ķermeņa uzbūve,” norādījusi Spānijas karaliene.

Karaliene Letīcija „Woman Awards” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon

Taču ir produkti, kurus Viņas Karaliskā Augstība ir izslēgusi no savas ēdienkartes – tie ir gāzēti dzērieni, kafija un alkohols. Tieši atteikšanās no pēdējā pieminētā, kā uzsver ārvalstu mediķi, var palīdzēt samazināt svaru. Jo alkoholiskie dzērieni satur kalorijas. “Godīgi sakot, viņa patiešām nelieto alkoholu. Reizēm tā ir nopietna problēma apmeklējot tikšanās un sabiedriskus pasākumus,” norādījusi kāda Spānijas karaļnamam pietuvināta persona.

Spānijas karaliene Letīcija vairs neslēpj sirmumu matos

gallery icon