foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - jautra animācija visai ģimenei, biogrāfiska drāma un lielisks Benedikts Kamberbačs
Kadrs no "Dziedi! 2".
TV
2022. gada 4. augusts, 20:30

Nedēļas jaunumi "Tet+" - jautra animācija visai ģimenei, biogrāfiska drāma un lielisks Benedikts Kamberbačs

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet muzikālu filmu "Dziedi! 2", drāmu "Sapņu zirgs" un seriālu "Patriks Melrouzs"/

Turpinām dziedāt!

Studijas "Illumination" animācijas filmas "Dziedi!" varoņi atgriežas ar lieliem sapņiem un saviļņojošām dziesmām filmas turpinājumā!

Filmā "Dziedi! 2" ("Sing 2") vienmēr optimistiskais koala Basters Mūns un viņa zvaigžņu izpildītāju grupa gatavojas žilbinošākajam skatuves notikumam pasaules izklaides galvaspilsētā. Ir tikai viena ķibele: jāpārliecina rokzvaigzne lauva Klejs Kelovejs pievienoties viņiem.

Aizraujošo muzikālo animācijas filmu skatieties "Tet+ Kino" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Zirgs un sapņi

Filma "Sapņu zirgs" ("Dream Horse") stāsta iedvesmojošu patiesu stāstu par Dream Alliance - sacīkšu zirgu, kuru audzē mazpilsētas velsiete Jana Voka.

Janai ir ļoti maz naudas un bez pieredzes, tomēr viņa pārliecina kaimiņus iemaksāt savus niecīgos ienākumus, lai palīdzētu trenēt Dream, cerot, ka viņš spēs sacensties ar sacīkšu eliti.

Drāmu "Sapņu zirgs" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Cīņa ar sevi

Lieliskais Benedikts Kamberbačs izcilā seriālā – drāmā "Patriks Melrouzs" ("Patrick Melrose").

Gatavojieties britu augstākā slāņa zemiskumam! Seriāls seko Patrikam Melrouzam - no priviliģētās, bet traumatiskās bērnības, cauri narkotiku atkarībai divdesmitgadnieka vecumā līdz atlabšanai.

Seriāla, kas saņēmis piecas prestižās "Emmy" nominācijas, visas piecas sērijas lūkojiet "Tet+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Pirms dažiem gadiem "Patriks Melrouzs" saņēma Britu Kino un televīzijas mākslas akadēmijas balvu kā labākais seriāls, bet Kamberbačs par spēli tajā tika sumināts kā gada labākais aktieris.