Slavenības
2022. gada 31. jūlijs, 05:51

Aktrise Ieva Florence-Vīksne sākusi iet motobraucēju kursos

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise Ieva Florence-Vīksne (29) ar vīru aktieri Oskaru Florencu-Vīksni šovasar vēju ķer, pārvietojoties ar jauniegādāto motociklu.

Daiļā aktrise žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka moci vīrs iegādājies pirms trim mēnešiem, un tagad regulāri abi braukā ar to pa Rīgu. Arī pati Ieva, kura braukt ar motociklu prot jau kopš padsmit gadu vecuma, sāk iet motobraucēju skolā, lai iegūtu vadītāja apliecību un legāli varētu piedalīties ceļu satiksmē ar moci.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Kā zināms, pirms trim gadiem Ieva Florence, neraugoties uz režisoru regulāru vēlmi sadarboties izrādēs, pieņēma lēmumu pārtraukt darba attiecības ar Dailes teātri. Viņa ar aktiermeistarību turpināja darboties kino lauciņā, kļuva par aizrautīgu influenceri, reklamēdama sociālajos tīklos dažnedažādas lietas, produktus un pakalpojumus. Tāpat pēc štata vietas atstāšanas Dailē Ievas un Oskara ģimenē pieteicās mazulis, un, kā uzskata aktrise, viss dzīvē sakārtojies ideāli.

Ciemos pie Ievas un Oskara Florencu-Vīksnu ģimenes

gallery icon

No teātra pasaules vienīgais, kā viņai pietrūkst, ir foršās attiecības ar kolēģiem. Tieši bērna ienākšana dzīvē Ievai ne mirkli neesot devusi iemeslu šaubīties par palikšanu bez pastāvīga algota darba. “Jo lielāku laimi par to, ka esmu mamma, nespēju iedomāties,” uzskata Florence-Vīksne. Aktrise atzīst, ka pandēmijas gados par iztikšanu nav bijis jāsūdzas, jo, kā viņa pārliecinājusies, sadarbības piedāvājumi un peļņas iespējas vienmēr īstajā brīdī uzrodas. Aktieru pāra dēliņam Leonardam patlaban ir tikai pusotrs gads, tālab arī pašlaik jaunā māmiņa oficiāla darba meklējumos doties negrasās.

Ainiņas no aktrises Ievas Florences un viņas drauga Oskara Vīksnes ceļojumiem

Ainiņas no Dailes teātra aktrises Ievas Florences un viņas drauga Oskara Vīksnes ceļojumiem.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!