Tūkstoši Jelgavā bauda "Prāta vētras" koncertturnejas "Gads bez kalendāra" sākumu

Grupa "Prāta vētra" piektdien, 23. jūlijā, Jelgavā sāka koncertturneju "Gads bez kalendāra". Uz koncertu Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij bija ...

gallery icon
Slavenības
2022. gada 29. jūlijs, 12:33

FOTO: Vējoņu pāris "Prāta vētras" koncertā līksmo un iekļūst fanu apskāvienos

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušās nedēļas nogalē vairāk nekā 23 000 klausītāju pārpildītajā Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij grupa "Prāta vētra" krāšņi atklāja savu koncertturneju "Gads bez kalendāra". Viesu vidū bija arī Latvijas Valsts 9. prezidents Raimonds Vējonis ar sievu Ivetu.

Eksprezidents Raimonds Vējonis (56) ar kundzi Ivetu Vējoni Prāta vētras koncertu Jelgavā izbaudīja no sirds, līksmodami VIP ložā.

Raimonds Vējonis ar sievu Ivetu "Prāta vētras" koncertā

Latvijas Valsts 9. prezidents Raimonds Vējonis ar sievu Ivetu "Prāta vētras" koncertā 2022. gada jūlijā Jelgavā.

gallery icon

To, ka Raimondam Vējonim "Prāta vētra" ir viena no mīļākajām Latvijas mūzikas grupām, viņš atzina jau pirms vairākiem gadiem, vēl būdams Valsts prezidenta amatā. 2018. gadā, kad "Prāta vētra" savu "Skārda bungu" tūri atklāja dzimtajā Jelgavā, koncertu drošības dienesta vīru uzraudzībā apmeklēja arī Vējoņa kungs.

Līdzīgi kā toreiz, arī šā gada Jelgavas koncertā Raimondu Vējoni pļavā pamanīja apmeklētāji, kas cits aiz cita lūdza viņu kopā nofotografēties. “Prezidenta kungs, vai varam vienu kopīgu bildi?” lūdza cilvēki. “Es jau esmu bijušais prezidents,” mazliet kautrīgi bilda Vējonis. “Prezidents vienmēr būs prezidents!” izsaucās interesenti, kas, saņēmuši piekrišanu, metās riņķī eksprezidentam uz kopbildi.

“Varbūt varu pacienāt ar aliņu?” kāds piedāvājās. “Nē, paldies, alu ne!” atbildēja Vējonis, pēc brīža atgriezdamies VIP zonā, kur viņu gaidīja kundze Iveta Vējone. Pāris, kas precējies jau 36 gadus, Prāta vētras dziesmu pavadījumā izlīksmojās no sirds – gan dejojot, gan dziedot līdzi zināmajām dziesmām, gan vicinoties rokām un cītīgi aplaudējot.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!