foto: Publicitātes
"Singapūras satīns" publisko video dziesmai, kas radīta kopā ar leģendāro grupu "A-Europa"
Mūzika
2022. gada 27. jūlijs, 12:00

"Singapūras satīns" publisko video dziesmai, kas radīta kopā ar leģendāro grupu "A-Europa"

Jauns.lv

Pašmāju repa apvienība "Singapūras satīns" klajā laidusi kopā ar leģendāro deju mūzikas grupu "A-Europa" ierakstītās dziesmas "Uz Seen" videoklipu.

“Šoreiz mēs vēlējāmies izdarīt kaut ko mazliet atšķirīgu no tā, kas ir darīts līdz šim, un ļaut skatītājam uztvert stāstu caur tādu formātu, kā mēs šobrīd uztveram pasauli - caur telefona ekrānu," saka grupas dalībnieki.

"Stāsts jau ir ļoti vienkāršs - mēs esam bārā, mēs atpūšamies, un mēs iepazīstamies ar šo foršo meiču no viņas perspektīvas, tad vakars izvēršas par kārtējo avantūrisko plezīru ar visai filigrānu nobeigumu, bet šoreiz, pārmaiņas pēc, tas tiek attēlots caur meičas acīm, jeb drīzāk - caur telefonu. Pašā dziesmā arī piedalās leģendārā "A-Europa", kas izbruģēja ceļu visai latviešu popmūzikai, un mēs bijām vairāk nekā pagodināti, kad Arturs Duboks piekrita ar mums sadarboties šim gabalam,” tā "Singapūras satīns".

“Uz Seen” video versijā redzama arī aktrise Elīna Bojarkina un “Citi zēni” mūziķis Jānis Pētersons, klipu producējis  “Creative Squad Production” un Kārlis Zenne. Dziesmas autori ir Jānis Krīvēns, Edgars Bāliņš, Kārlis Zenne un Eduards Gorbunovs, to producējuši Silins Beats un rolands če.

Pašmāju repa grupa "Singapūras satīns" prezentē jauno albumu "Stonks"

Latviešu repa grupa “Singapūras satīns” izdevusi trešo studijas albumu ar nosaukumu “Stonks”.

gallery icon

"Singapūras satīns" debitēja 2015. gada izskaņā, kad savā "YouTube“ kanālā publicēja grupas pirmo miksteipu „Singapūras Satīns Vol. 1“. Līdz šim grupa izdevusi trīs studijas albumus, trīs miksteipus un vairākus singlus. 2020. gadā "Singapūras satīns“ sāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group".

"Dziļi violets" un "Singapūras satīns" Saulrietu koncertā

Grupas "Dziļi violets" un "Singapūras satīns" uzstājas Saulrietu koncertā aktīvās atpūtas centrā "JIP Mārupīte", 2020. gada 19. augustā.

gallery icon