Slavenības
2022. gada 15. jūlijs, 06:38

Aktieris Normunds Laizāns 59 gadu vecumā atkal laimīgi iemīlējies

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas Nacionālā teātra lieliskais aktieris Normunds Laizāns (59) izšķīries no savas ilggadējās dzīvesbiedres un nepilnus desmit gadus vecā dēla mammas Ērikas Lazdiņas un iziet sabiedrībā roku rokā ar jaunu draudzeni, tā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Aktieris Normunds Laizāns līdz šim savu ģimenes dzīvi izvairījies publiskot, un pat pirms 12 gadiem, sākot apmeklēt pasākumus kopā ar tā laika jauno draudzeni Ēriku Lazdiņu, viņš gan slēpās no fotogrāfiem, gan atteicās intervijās ko stāstīt par attiecībām.

Arī turpmākajos gados, piemēram, "Spēlmaņu nakts" ceremonijās vai Latvijas Nacionālā teātra pasākumos, ja līdzi bija dzīvesbiedre, Laizāns ar viņu turējās citiem aiz muguras, tādējādi vairoties no fotografēšanās.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktierim bija izveidojusies ģimene ar Ēriku Lazdiņu, bet nu viņi šķīrušies. Normundam un Ērikai ir kopīgs dēls.

Pirms dažiem gadiem gan aktieris atzinās, ka šajās attiecībās viņš ir kļuvis par tēvu dēlam, kurš pasaulē nāca 2012. gada vasaras izskaņā. Normunds arī atzina, ka puika viņam ir ļoti mīļš, dārgs un svarīgs un ka viņam ir uzdevums būt labam tēvam.

Taču jau ilgāku laiku teātra mākslinieku aprindās izskan runas, ka Normunda Laizāna un Ērikas Lazdiņas ģimenes dzīve ir beigusies. Abi pārtraukuši gan kopdzīvi, gan arī vairs nav soctīklu draugi.

Aizvadītās nedēļas ceturtdienā starp ļaužu straumēm, kas plūda uz Dzintaru koncertzāli, kur risinājās Intara Busuļa solokoncerts, "Kas Jauns" pamanīja arī Normundu Laizānu. Viņš aiz rokas veda gaišmatainu dāmu, kas liek noprast, ka aktierim dzīvē ir ienākusi jauna mīlestība.

foto: Mārtiņš Ziders
Normunds Laizāns ar smaidošu gaišmati, rokās sadevušies,  7. jūlijā Dzintaru koncertzālē. Jaunais pāris devās uz Intara Busuļa koncertu.

Pāris izskatījās laimīgs un priecīgs, un ne no apkārtējiem cilvēkiem, ne fotogrāfiem viņi neslēpās. Gluži pretēji – radās iespaids, ka uz koncertu viņi ieradušies ne tikai izbaudīt Intara Busuļa uzstāšanos, bet arī netieši paziņot par savu kopābūšanu.

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Intara Busuļa koncerts

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!