Koncerts Gunta Skrastiņa piemiņai 2022. gada jūlijā Ventspilī

2022. gada 2. jūlijā Ventspils Renķa dārzā pulcējās vairāki tūkstoši aktiera Gunta Skrastiņa talanta cienītāju, lai ar sirsnīgu koncertu atcerētos ...

gallery icon
Mūzika
2022. gada 4. jūlijs, 14:33

FOTO: Ventspilī izskanējis aktiera Gunta Skrastiņa atceres koncerts

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 2. jūlijā, Ventspils Renķa dārzā pulcējās vairāki tūkstoši aktiera Gunta Skrastiņa talanta cienītāju, lai ar sirsnīgu koncertu atcerētos iemīļotā aktiera daiļradi. Koncertā piedalījās Gunta Skrastiņa laika, domu un darba biedri, izpildot dziesmas, kuras dziedāja pats mākslinieks, kā arī tās, kuras bija svarīgas un tīkamas Guntim un koncerta dalībniekiem.

Koncerta vadītājs aktieris Gundars Āboliņš caur Latvijas televīzijas īsiem raidījumu mirkļiem, kuros piedalījās Guntis Skrastiņš, ļāva uzbūvēt iedomu tiltus uz visām viņa radošajām virsotnēm. No teātra spēles pirmsākumiem Jaunatnes teātrī, cauri dziedošā aktiera gaitām un TV raidījumu vadīšanu līdz pat pasākumu un ballīšu karaļa publikas dāvātajam titulam. Līdztekus parādot Gunta Skrastiņa personību un dzīves stāstu – viņa vienkāršo, sirsnīgo raksturu un spēju būt pašam.

Aktieris Guntis Skrastiņš (1954-2021)

Naktī uz 11. oktobri viņsaulē devies aktieris Guntis Skrastiņš. Viņa dzīves ceļš ir aizsācies 1954. gadā Ērgļos. Aktieris pats ir ...

gallery icon

Koncertā piedalījās daudzi skatuves mākslinieki, ar kuriem Guntim bijusi īpaši cieša un draudzīga sadarbība – Zigfrīds Muktupāvels, Andris Daņiļenko, Artis Robežnieks, Zigurds Neimanis, Voldemārs Šoriņš, Ieva Sutugova, Ineta Rudzīte, Igors Siliņš, Mārtiņš Kanters, Dainis Skutelis, Normunds Zušs, Ainars Bumbieris, Olga Stupiņa, Anita Levša un citi.

Atvadīšanās no aktiera Gunta Skrastiņa

Šodien, 15. oktobrī notika atvadīšanās no sabiedrībā iemīļotā aktiera Gunta Skrastiņa, kurš aizsaulē devās 11. oktobrī.

gallery icon