foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - biogrāfisks stāsts par leģendu, pašmāju filmas 3x3 basketbola faniem un seriāls kinovēstures mīļiem
Basketbola faniem un citiem interesentiem ir lieliska iespēja lūkot pašmāju dokumentālās sporta filmas "No Ghetto uz olimpiādi" un "No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam".
TV
2022. gada 27. jūnijs, 17:03

Nedēļas jaunumi "Tet+" - biogrāfisks stāsts par leģendu, pašmāju filmas 3x3 basketbola faniem un seriāls kinovēstures mīļiem

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet biogrāfisku stāstu "Who you gonna call?", pašmāju dokumentālās sporta filmas "No Ghetto uz olimpiādi" un "No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam" un seriālu "Vampīri".

Kā radās leģenda

No atzītā režisora un producenta Frenka Straina uzzināsim līdz šim nedzirdētus stāstus par Reju Pārkeru junioru.

Reju jūs zināsiet kā mākslinieku, kas ierakstījis leģendāro "Spoku mednieku" dziesmu, bet nezināmais šajā stāstā ir viņa pagātne un ceļš līdz slavas virsotnēm. No Detroitas ielām līdz Holivudas Slavas alejai – Pārkera stāstam ir grūti noticēt.

Biogrāfisko filmu "Who you gonna call?" skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Ghetto 3x3 basketbols

Basketbola faniem un citiem interesentiem ir lieliska iespēja lūkot pašmāju dokumentālās sporta filmas "No Ghetto uz olimpiādi" un "No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam".

Ielu basketbola kustība "Ghetto Basket" desmit gadu laikā ir izaudzinājusi jaunu spēlētāju paaudzi, kura bija ceļā uz 2020. gada olimpiskajām spēlēm Tokijā, ar reālu iespēju izcīnīt olimpisko zeltu. Viena no spēcīgākajām 3x3 basketbola komandām pasaulē "Rīga Ghetto Basket", ko 2017. gadā izveidoja komandas menedžeris Jānis Āre un "Ghetto Basket" līderis Raimonds Elbakjans, ir izcīnījusi 2017. gada Eiropas čempionu titulu, 2018. gadā ieguvusi sudraba medaļu, kā arī regulāri FIBA Pasaules kausu tūrēs spēlē finālos, liekot nervozēt visām spēcīgākajām pasaules komandām.

Latvija 3x3 basketbolā izcīna vēsturisku zelta medaļu: emocijas pēc spēles un apbalvošana

Tokijas olimpiskajās spēlēs parādījās jauns basketbola paveids – 3x3 basketbols, kurā ar milzu panākumiem piedalījās arī Latvijas vīriešu valstsvienība (Nauris ...

gallery icon

Par puišu ceļu uz olimpiādi stāsta dokumentālā filma "No Ghetto uz olimpiādi". Bet sāgas otra daļa - "No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam" - ļaus katram skatītājam piemērīt olimpiskās medaļas spožo un arī smago pusi.

Lidostā fani sagaida olimpiskos čempionus 3x3 basketbolā

gallery icon

Ticība, nodevība, skatītāju apbrīns un pagrieztas muguras – ir piedzīvots daudz emociju, kas šo Pelnrušķītes stāstu ļauj noslēgt ar pasaulē augstāko sportisko atzinību. Filmas skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Notēlot Irmu

Seriāls "Vampīri" ("Irma Vep") stāsta par Miru - viņa ir amerikāņu kinozvaigzne, kura ir vīlusies par savu karjeru un neseno šķiršanos.

Mira ierodas Francijā, lai spēlētu Irmas Vepas lomu franču mēmā kino klasikas "Les Vampires" rimeikā. Jaunajā HBO seriālā galveno lomu atveido zviedru kinozvaigzne Alisija Vikandere, kuras kontā ir arī pirms sešiem gadiem iegūta "Oskara" balva. Bet pats seriāls veidots pēc 1996. gada filmas motīviem. Gan filmas, gan tagad arī seriāla autors ir franču jaunā ekstrēmā viļņa zvaigzne Olivjē Asajass.

Seriālu "Vampīri" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.