Slavenības
2022. gada 17. jūnijs, 11:19

Britnijas Spīrsas brālis neapmeklēja viņas kāzas, lūk, šī iemesla dēļ

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa aizvadītajā ceturtdienā intīmā ceremonijā Kalifornijā salaulājās ar savu ilggadējo partneri Semu Asgari.

Jaunlaulātā pāra kāzu viesu sarakstā bija atrodams daudz slavenu vārdu. Uz ceremoniju bija aicināta sabiedrības dāma Parisa Hiltone, popzvaigzne Madonna, dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa, modes dizainere Donatella Versače (viņa bija arī līgavas kleitas autore) un citi. Taču Spīrsas ģimene uz svinībām nebija lūgta.

Kā jau ziņojām iepriekš, Britnija uz kāzām nebija aicinājusi ne savu māti Linnu Spīrsu, ne tēvu Džeimiju Spīrsu, ne māsu Džeimiju Linnu Spīrsu. Vienīgais cilvēks no ģimenes, kuru viņa ielūgusi, bija brālis Braiens Spīrss.

foto: Coleman-Rayner/Vida Press/ Vida Press
Dziedātājas 45 gadus vecais brālis filmu producents Braiens Spīrss šā gada jūnija sākumā.

Taču brālis uz māsas svētkiem neieradās cita svarīga ģimenes notikuma dēļ. Viņa draudzene Ambera Linna Konklina pāra kopīgi pārvaldītajā “Instagram” blogā atklāj, ka Braiens neieradās uz Britnijas kāzām, jo viņam bija jābūt uz meitas Leksijas sākumskolas izlaidumu.

foto: MB Pictures/Shutterstock/ Vida Press
Britnija ar brāli 2004. gadā.

“Vakar noskatījāmies, kā mūsu mazais mančkins un 5. klases viceprezidente kļuva par pamatskolēnu! Mēs mīlam tevi, mazo Leksij, un tik ļoti lepojamies,” Konklina komentējusi jaunākos notikumus.

Britnija ar dēlu Džeidenu un brāļameitu Leksiju 2015. gadā

Britnija Spīrsa ar jaunāko dēlu Džeidenu un brāļa Braiena meitu Leksiju, kuras pilnais vārds ir Sofija Aleksandra Sančesa Spīrsa.

gallery icon

Komentārā pie cita ieraksta Ambera Linna paskaidro, ka mīļotais vīrietis “nav varējis apvienot” meitas izlaidumu ar māsas kāzām, kas abi notika Losandželosā.

“Braiens jutās briesmīgi, ka viņam jāizdara izvēle, taču viņam bija jābūt līdzās meitai un viņš Britnijai nosūtīja miljonu mīlestības apliecinājumu,” raksta modele. “Mums ir ļoti žēl, ka bija jāpalaiž garām tik nozīmīgs brīdis, bet esam tik, tik priecīgi par Britnijas un Sema laulību.”