Slavenības
2022. gada 9. jūnijs, 14:14

Jau šodien precēsies Britnija Spīrsa. Bet ģimene neesot ielūgta

Jauns.lv

Izdevuma “The Mirror” rīcībā nonākusi neoficiāla informācija, ka amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa jau šodien pat gatavojoties doties pie altāra, lai teiktu jāvārdu līgavainim Semam Asghari. Uz vēlāk ceturtdienas pēcpusdienā notiekošajām kāzām aicināts ļoti mazs viesu skaits. Ciemiņu sarakstā neesot arī dziedātājas mammas, tēva un māsas!

Britnija Spīrsa intīmā un nelielā kāzu ceremonijā šodien gatavojoties salaulāties ar Semu Asghari, pastāstījuši popzvaigznei tuvi informācijas avoti.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon

Sagaidāms, ka 40 gadus vecā dziedātāja un 28 gadus vecais fitnesa treneris un modelis jāvārdu teiks ļoti neliela un ekskluzīva kāzu viesu skaita priekšā. Viņu vidū nebūs dziedātājas mammas Linnas Spīrsas, tēva Džeimija Spīrsa un māsas Džeimijas Linnas Spīrsas.

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

gallery icon

Saskaņā ar portāla TMZ rīcībā esošo informāciju, neesot izlemts, kurš vedīs līgavu pie altāra, taču zināms, ka dziedātāja uz kāzām uzaicinājusi savu brāli Braienu, kurš būs vienīgais ielūgtais viesis no Spīrsu ģimenes.

Sems bildināja Britniju aizvadītā gada septembrī, īsi pēc tam, kad tiesa bija atbrīvojusi dziedātāju no 13 gadus ilgā tēva aizbildnības jūga.

Kopš šī romantiskā notikuma Britnija ar līgavaini devusies neskaitāmās piecu zvaigžņu brīvdienās. Pāris pabijis Kabo, Kankunā, Lasvegasā un Havaju salās.

Dziedātājas pašas jaunākais “Instagram” video rosinājis baumas, ka viņa šodien gatavojas trešo reizi apprecēties. Viņa nofilmējusi, kā abi ar Semu malko šampanieti šofera vadīta “Rolls-Royce” aizmugurējā sēdeklī.

Dziedātājas bieži vien apgrauztos roku nadziņus rotā svaigi veikts manikīrs ar caurspīdīgu nagu laku un spožiem akmentiņiem, kas ir ļoti atbilstošs līgavas tēmai.

Runājot ar izteiktu britu akcentu, dziedātāja saka: “Šī ir tikai mana otrā reize rolsroisā. Esmu ļoti saviļņota… te ir zvaigznītes pie griestiem un miniatūras šampanieša glāzes, kādas man nekad nav bijušas, un tās jau uzreiz ir ļoti aukstas.”

foto: Instagram

“Jūtos tik izsmalcināta ar visiem dārgakmeņiem uz rokām,” viņa pavēsta faniem, pēc tam arī tuvāk kamerai parādot manikirēto roku.

“Priekā, mani draugi,” teic Britnija un nosūta gaisa skūpstu.

Britnija jau iepriekš atklājusi, ka viņai kāzu kleitu pēc pasūtījuma darinājusi modes dizainere Donatella Versače.

Gada sākumā modes māksliniece personīgi ieradusies Britnijas savrupmājā Losandželosā, lai abas kopā izstrādātu dziedātājas sapņu kleitu.

Britnija un Sems iepazinās 2016. gadā, kad viņš kā aktieris bija nolīgts piedalīties dziedātājas mūzikas videoklipā “Slumber Party”. Kopš tā laika viņi ir nešķirami.

Šā gada aprīlī Britnija paziņoja, ka ir abu pirmā kopīgā bērna gaidībās. Diemžēl mēnesi vēlāk popzvaigzne nāca klajā ar bēdīgu paziņojumu, atklājot, ka pārdzīvojusi spontāno abortu un mazuli zaudējusi. Viņa arī atzīmēja, ka varbūt nevajadzējis stāstīt par gaidāmo bērnu, jo grūtniecība vēl bijusi pavisam agrīnā stadijā. Taču viņa jutusies tik laimīga, ka nav spējusi nepadalīties ar savu prieka vēsti. Vēlāk dziedātāja apliecinājusi, ka ir apņēmības pilna nepadoties un turpināt strādāt pie bērniņa ieņemšanas. Dziedātāja cenšas sagatavot savu organismu un cer, ka jauna grūtniecība iestāsies vēl šogad pat.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon

Britnijai šī būs trešā laulība. Viņa savulaik 55 stundas bija precējusies ar bērnu dienu mīlestību Džeksonu Aleksandru, bet vēlāk divus gadus gadus ar savas pavadošās grupas dejotāju Kevinu Federlainu.

Pirmo reizi Britnija par līgavu kļuva 2004. gadā, kad bija 23 gadus veca. Toreiz viņa Lasvegasā salaulājās ar savu bērnu dienu mīlestību Džeisonu Aleksandru.

Abu kopdzīve bija beigusies tikpat ātri, kā sākusies. Jau pēc 55 stundām tā tika anulēta, kā pamatojumu minot, ka tā bijusi “kļūda”.

3. janvāra pirmajās stundās pēc ieilgušas ballītes, kurā abi no jauna bija satikušies, Britnija un Džeisons spontāni nolēma apprecēties un devās uz kāzu kapelu Lasvegasā.

Džeisons, kuram tolaik arī bija 23 gadi, vēlāk izdevumam “Access Hollywood” atzina, ka abi gribējuši izdarīt kaut ko dullu un neprātīgu.

Pērn, kad risinājās Britnijas tiesas prāva, Aleksandrs atklāja, ka tie esot bijuši dziedātājas vecāki, kas uzstājuši uz laulības anulēšanu.

Britnijas Spīrsas pirmais vīrs Džeisons Aleksandrs, ar kuru viņa bija precējusies 55 stundas

gallery icon

Vēlāk pēc vētraina romāna Britnija apprecējās ar Kevinu Federlainu. Kevins dziedātāju bildināja laikā, kad viņa iepriekšējā draudzene vēl bija stāvoklī ar pāra otro kopīgo bērnu.

Saskaņā ar Federlaina teikto, abi pirmo reizi viens otrā ieskatījušies naktsklubā Holivudā. “Mūsu acis satikās un tas bija viss,” komentēja dejotājs.

Jau divus mēnešus vēlāk pāris saderinājās un šo notikumu atzīmēja ar jauniem vienādiem tetovējumiem.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

Viņi uzaicināja ģimeni un draugus uz mājas ballīti savā Losandželosas savrupnamā, kur paziņoja, kā tiek svinēta saderināšanās.

Vēlāk realitātes šovā “Britney & Kevin: Chaotic” dziedātāja atklāja, ka viņas mamma bijusi “mēma” par notikumu gaitu.

“Viņa nespēja noticēt notiekošajam, bet, kad to saprata, viņa bija tik mīļa,” atcerējās Britnija.

Britnija Spīrsa ar māsu Džeimiju Linnu Spīrsu

gallery icon

Pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem un diviem pasaulē nākušiem dēliem, 2006. gada novembrī Britnija iesniedza tiesā prasību šķirt laulību, pamatojot to ar “nesamierināmām atšķirībām.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

2007. gadā sekoja plaši apspriestais dziedātajās nervu sabrukums, bet 2008. gadā tiesa par dziedātājas privātās un radošās dzīves aizbildni iecēla viņas tēvu. Pārējais jau ir 13 gadus gara vēsture, kas beidzās aizvadītā gada nogalē, kad dziedātāja atkal kļuva brīva un pati varēja atsākt pārvaldīt savu dzīvi.

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2004. gadā

gallery icon