TV
2022. gada 6. jūnijs, 14:12

Šovu zvaigzne Magone atklāj patieso iemeslu, kāpēc aizbēga uz Angliju

Jauns.lv

"Tā slavas garša izrādījās visai rūgta," atklāti atzīst "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene, kuru plašāka publika pirmo reizi iepazina pirms desmit gadiem šovā "Saimnieks meklē sievu".

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon

Nekādu slavu un popularitāti viņa apzināti nekad neesot meklējusi, tomēr piedalīšanās šovos dzīvi pilnībā apgriezusi kājām gaisā. Toreiz uzrakstīt “Saimniekšovam” pamudinājusi māte - sak, kādi tur feini puiši, zemnieki, varbūt kārtīgu vīru dabūsi.

Taču šis “piedzīvojums” beidzies nepavisam ne tā, kā māte un meita varbūt bija cerējušas. Noskatītais puisis izvēlējās citu līgaviņu, Magone palika “bešā, ar salauztu sirdi”, bet visvairāk sāpinājusi pašas tautiešu reakcija - tas izsmiekla un negāciju vilnis toreiz naivo lauku meiteni pārsteidzis pilnīgi nesagatavotu.

Magones aktivitātes un ģimenes dzīve

gallery icon

Tagad “Avotiņu” saimniece atzīst, ka laikam bijusi pārāk naiva un par daudz atklājusi privātas lietas, un diemžēl izradījās, Latvijā ir daudz cilvēku, kam stāsts par skaudro bērnību un baiso patēva vardarbību šķitis izņirgšanas vērts temats.

“Es braucu, burtiski bēgu uz Angliju no tā visa paslēpties, pašas cilvēki mani būtībā aizdzina. Šeit pat autobusā man piesējās, bļāva, ar pirkstiem rādīja. Anglijā strādāju vienkāršu apkopējas darbu, bet tas nekas - mums bija normāla iztikšana, arī savas izklaides un ekskursijās braucām. Un jā, es psiholoģiski es pamazām atguvos,” – tā par Lielbritānijā pavadītajiem pieciem gadiem stāsta Magone.

Magones Burkas dzīve Anglijā

gallery icon

Magones Burkas dzejas un Gata Kanda humora vakars Londonā

gallery icon