Latvijā skatāma dokumentālā filma par Amberas Hērdas un Džonija Depa tiesas prāvu
Slavenības
2022. gada 25. maijs, 15:12

Latvijā skatāma dokumentālā filma par Amberas Hērdas un Džonija Depa tiesas prāvu

Jauns.lv

Jau vairāk nekā divus mēnešus cilvēki visā pasaulē seko līdzi skandalozajai tiesas prāvai, kurā par vardarbību ģimenē un neslavas celšanu viens otru apsūdz divas Holivudas zvaigznes – aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp) un viņa bijusī sieva, aktrise Ambera Hērda (Amber Heard). Nupat iznākusi arī dokumentālā filma divās daļās “Džonijs pret Amberu”, kas skatītājiem Latvijā pieejama straumēšanas platformā “discovery+”.

Šobrīd aizvien turpinās bijušo laulāto Džonija Depa un Amberas Hērdas kārtējā tiesas prāva. Aktieris apsūdz bijušo sievu apmelošanā. Bet Hērdas apgalvojumus par vardarbību ģimenē, ko viņa it kā cietusi vairāku gadu garumā, Deps sauc par meliem. Abi ir apņēmības pilni attaisnot sevi.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon

Dokumentālā filma “Džonijs pret Amberu” (angļu valodā “Johnny vs Amber”) piedāvā padziļinātu ieskatu šajā dramatiskajā stāstā. Tā apskata pierādījumus abu pušu rīcībā, kas demonstrēti tiesvedības laikā un ir vitāli svarīgi sarežģītā konflikta risināšanā. Piemēram, īsziņas un audio ierakstus, kā arī pāra uzņemtus video un foto, sniedzot plašu ieskatu viņu laulības dzīvē un nesaskaņās.

Filmā redzamas arī izsmeļošas intervijas ar abu pušu advokātiem – Deividu Šerbornu (David Sherborne) un Sašu Vass (Sasha Wass), kuri dalās savās pārdomās par šo prāvu ne tikai no tiesvedības viedokļa, bet arī par tās atspoguļojumu medijos un sabiedrībā kopumā.

Dokumentālā filma “Džonijs pret Amberu” jau šobrīd pieejama nākotnes televīzijas “Go3” platformā “discovery+”.