Slavenības
2022. gada 30. aprīlis, 17:24

Andželina Džolija ieradusies Ukrainā

Jauns.lv

Holivudas aktrise Andželina Džolija sestdien pārsteigusi ukraiņus, ierodoties kādā kafejnīcā Ļvivā.

Video, vietnē "Facebook" publicējusi žurnāliste un modes apskatniece Maija Pidgoreca, Džolija redzama vienkāršā apģērbā, sveicinot klātesošos un izsniedzot kādam fanam autogrāfu.

Vienlaikus video redzams kāds zēns, kurš, nenovērsis uzmanību no sava telefona, pat nav manījis, ka atrodas slavenās aktrises tuvumā. 

Aktrise Ukrainā ieradusies kā ANO labas gribas sūtne bēgļu jautājumos. Pirms tam viņa Romā apmeklēja slimnīcu un tikās ar bērniem no Ukrainas.

Kā vēsta "Kyiv Independent", Džolija apmeklējusi Ļvivas dzelzceļa staciju, lai sagaidītu Ukrainas iekšienē pārvietotos iedzīvotājus, kas ieradušies ar evakuācijas vilcienu no Doneckas. 

Internetā arī parādījies video, kurā redzams, kā Džolija dodas uz bumbu patvertni, kamēr Ļvivā skan gaisa sirēnas.

Jau februārī, kad Krievija sāka jauno iebrukumu Ukrainā, Džolija nosodīja karu un aicināja Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu to izbeigt.

Aktrise vietnē "Instagram" rakstīja, ka "aizlūdz par Ukrainu" un kopā ar kolēģiem ANO bēgļu aģentūrā organizē palīdzību ukraiņiem.

Andželina Džolija kā labas gribas sūtne piekto reizi viesojas Irākā

gallery icon

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon

Andželina Džolija Sīrijas bēgļu nometnē Grieķijā

gallery icon

Džolijas meitas pērk pārtiku un drēbes trūcīgajiem

Kad aktrises Andželinas Džolijas meitas Šilo un Zahara viesojās pie mammas Kambodžā, kur viņa strādāja pie filmas, meitenes redzēja, kā ...

gallery icon