Kriss Roks ar mammu Rozāliju “Rouzu” Roku

gallery icon
Slavenības
2022. gada 26. aprīlis, 06:54

Krisa Roka mamma komentējusi Vila Smita pļauku. Viņa ir ļoti dusmīga

Jauns.lv

Komiķa Krisa Roka māte Rozālija "Rouza" Roka tikai tagad pirmo reizi publiski izteikusies par pļauku, ko viņas dēls saņēma no Vila Smita 2022. gada ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā. Bet viņa aizvien ir ļoti dusmīga.

Motivācijas lektore Rozālija “Rouza” Roka sniegusi interviju "WIS-TV" žurnālistiem Dienvidkarolīnā. Viņa izklāstījusi savu viedokli par incidentu, kurā aktieris Vils Smits “Oskara” balvu ceremonijas vakarā uzkāpa uz skatuves un iepļaukāja Krisu Roku pēc tam, kad komiķis bija izstāstījis joku par Smita sievu Džadu Pinketu Smitu un viņas noskūto galvu.

foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Vila Smita pļauka Krisam Rokam "Oskara" ceremonijas tiešraidē.

“Jūs reaģējāt uz sievas skatienu, un jūs devāties un padarījāt viņu laimīgu, jo viņa smējās, kad tas notika,” norādīja Rouza Roka.

Rouza balvu ceremonijas tiešraidei sekojusi līdzi mājās savā televizora ekrānā un pirmajā brīdī nodomājusi, ka notikums ar pļauku ir speciāli iestudēts. Taču, kad Smits no zāles sāka dusmīgi kliegt “Lai es nekad nedzirdētu manas sievas vārdu no tavas sū** mutes!”, Rokas kundze sapratusi, ka viss notiek pa īstam.

“Kad viņš iepļaukāja Krisu, viņš iepļaukāja mūs visus. Tā bija pļauka arī man.”

Vils un Džada Pinketa Smiti

Holivudas slavenais aktieru pāris Vils Smits un Džada Pinketa Smita laulībā nodzīvojuši jau 17 gadu. Baumo, ka viņi atbalstot brīvās ...

gallery icon

Rouza norāda, ka viņas dēls juties priecīgs un pagodināts, ka varēs pasniegt balvu prestižajā ceremonijas vakarā un Smita rīcība sabojājusi viņa runu.

“Neviens vairs neklausījās runu. Neviens nespēja būt klāt šajā mirklī, jo sēdēja šokēts un domāja ‘kas tikko notika?””

Kinoakadēmija strikti nosodījusi Vila Smita vardarbīgo rīcību un lēmusi, ka nākamos desmit gadus aktieris nedrīkst apmeklēt nevienu viņu rīkotu pasākumu. Rouza uzskata, ka šāds sods ir atbilstošs.

Rouza piekrīt, ka balvu atņemt nebūtu bijis pareizi, bet Kinoakadēmijas pieņemtais lēmums viņasprāt ir saprātīgs un taisnīgs.

Kāpjot uz skatuves pēc labākā aktiera balvas, Vils Smits atvainojās Kinoakadēmijai par nule notikušo, taču neatvainojās Krisam Rokam. Kad sabiedrība klaji nosodīja aktiera rīcību viņš steidza laboties un atvainojās ar “Instagram” starpniecību. Rouza Roka šādu atvainošanos īsti nespēj pieņemt kā patiesu un no sirds teiktu.

“Es jūtos patiešām slikti, ka viņš tā arī neatvainojās [dēlam] personīgi,” norāda rokas kundze. “Es domāju, ka viņa cilvēki sarakstīja šo rakstu ar ‘es atvainojos Krisam Rokam’, bet jūs izjūtat, ka tas ir personīgi, ja cilvēks pats cenšaties sazināties.”

Aizvadītajā sestdienā Vils Smits ieradās Indijā un bija smaidīgs un priecīgi noskaņots. Šī bija pirmā reize, kad viņš redzēts sabiedrībā pēc bēdīgi slavenās pļaukas “Oskara” ceremonijā.

Smits nofotografēts ierodamies privātā lidostā Mumbajā, kur viņu sagaidīja sajūsmināti fani, ar kuriem viņš neatteica kopā fotografēties.

Smits ieradies Indijā, lai tiktos ar garīgo līderi Sadhguru, ar kuru aktieris un viņa ģimene tikās 2020. gadā Losandželosā.