Slavenības
2022. gada 10. aprīlis, 07:15

Dziedātāja Anmary tagad vada transformācijas un prāta treniņus

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Linda Dinsberga (42), kas daudziem zināma ar skatuves vārdu Anmary, žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi par dzīves posmu, kurā dzīvo, izprotot Visuma likumus. Viņa pievērsusies transformācijas meditācijām.

Linda atklāj, ka viņas dzīve beidzamajos septiņos gados ir krasi mainījusies, jo pievērsusies kvantu fizikas izzināšanai.

Dinsberga šo gadu laikā apmeklē izglītojošas lekcijas par sev interesējošo tēmu. Tāpat dziedātāja bijusi uz neiro zinātnieka Džo Dispenzas apmācību, kurā apguvusi zināšanas gan darbam ar savu ķermeni un prātu, gan savu ieradumu izpratnei. Mūziķi arī iedvesmojot zinātnieces Tatjanas Čerņigovskas lekcijas.

“Šo gadu laikā esmu mainījusies, daudz ar sevi strādājusi. Esmu izzinājusi, kā darbojas mūsu smadzenes, kā mūs ietekmē mūsu domas un rīcība. Šajā laika posmā atradu ceļu pie savas dvēseles un prāta. Un tagad ar savām zināšanām dalos tālāk un vadu gan transformācijas meditācijas individuāli, gan prāta treniņus.

Kāds man varētu jautāt, par ko ir šis stāsts? Par to, ka mēs paši varam radīt savu realitāti.

Es savās nodarbībās esmu kā palīgs, kā ceļvedis citiem, jo palīdzu izprast mūsu patiesās iespējas un to, cik ļoti spējam ietekmēt savu likteni. Ja vien katrs cilvēks zinātu, ka viņš ir ar superspējām, mēs dzīvotu daudz laimīgāki un apmierinātāki ar savu dzīvi. Mēs ļoti daudz par sevi nezinām un neizmantojam savu potenciālu. Mēs dzīvojam pēc bērnībā mums “uzliktajām programmām”, kas mēs esam un kādiem mums it kā ir jābūt,” uzsver Dinsberga.

Dziedātāja Anmary un producents Aigars Dinsbergs „Muzikālās bankas 2015” aizkulisēs

gallery icon

Lai arī mūzika ir neatņemama sastāvdaļa Lindas dzīvē, jau kādu laiku viņa pārtraukusi vadīt vokālās nodarbības bērniem un skaidro iemeslu: “Vairākus gadus strādājot par vokālo pedagoģi, pēdējā laikā jutu, ka nevaru dot no sevis to, ko vēlētos, jo darbs noritēja kā konveijerā. Neguvu vairs piepildījumu.” Mūziķe turpina aizvien uzstāties dažādos koncertos un brīvdabas izrādēs, kuru producents ir viņas vīrs Aigars Dinsbergs. “Cenšos dzīvot nosacīti brīvākā režīmā. Daudz laika veltu dēlam Gabrielam, kurš nu jau ir pusaudža vecumā. Veltu sevi lietām, kurām agrāk nav atlicis laiks, – piemēram, jaunu ēdienu gatavošanai un garšas nianšu iepazīšanai. Nekāda pavāre neesmu bijusi, bet tagad ir posms, kad gribas izzināt šo jomu vairāk,” par jauno dzīves posmu pastāsta Anmary.