TV
2022. gada 7. aprīlis, 14:18

VIDEO: Dana Reizniece-Ozola izrāda savu antīkā stilā iekārtoto ģimenes māju

Jauns.lv

“Lai labi justos, man ir vajadzīga māja. Lai cik liels arī nebūtu dzīvoklis, man būs sajūta, ka ir par šauru. To jau “izbaudīju”, dzīvojot Ventspilī. Man vajag to pagalmu, lai varu kailām kājām iziet. Dzīvniekiem arī noteikti mājā jābūt - kaķiem, sunim, viņiem arī plašumu vajag," tā savu māju sajūtu telekanāla “STV Pirmā!” attiecību šovā “Mīla burbulī” raksturo bijusī politiķe Dana Reizniece-Ozola.

Pēc kāzām ar uzņēmēju Andri Ozolu ienākot dzīvot viņa mājā, Danai šķitis, ka nu sapnis ir piepildījies, taču te gaidījis kāds pārsteigums. Danai par nākamo vīru bijis priekšstats kā par ļoti mūsdienīgu, dinamisku cilvēku, bet viņa mājas iekārtojums bijis itin kā no cita gadsimta. Taču, kā atzīst Dana, mājas interjeram bijis daudz plusu - tas palīdzējis atklāt par vīru mazāk pamanāmas personības šķautnes.

“Māja celta un iekārtota deviņdesmitajos gados un īsti neatbilst manai šodienas gaumei. Taču toreiz laikam bija tā vēlme pēc ārišķīgas greznības,” dzīves uztveres izmaiņas laika gaitā skaidro Andris Ozols, izradīdams ievērības cienīgos Vācijā izgatavotos kokgriezumus un sacīdams, ka "mūsdienās reti kurš vēl prot šādus darbus šādā kvalitātē. Man ir svarīgi, ka mani bērni izaug šādā vidē, starp īstām vērtībām".

foto: Publicitātes
Dana un Andris "Mīlā burbulī".

Attiecību šovs “Mīla burbulī” skatāms ceturtdienu vakaros “STV Pirmā!”.