Slavenības
2022. gada 4. marts, 07:14

"Viņš atkausēja manu ledus sirdi..." - dziedātāja Annija Putniņa atklāti par attiecībām un romantiku

Jauns.lv

Dziedātāja un vokālā pedagoģe Annija Putniņa ar savu vīru Askoldu Hermani iepazinusies mūsdienām pavisam ikdienišķā veidā - sākot saraksti sociālajos tīklos, taču tālākais viņu stāsts ir pilns aizkustinoša siltuma un pavisam neikdienišķas romantikas.

Kā atklāj Annija kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi", Askolds simpātisko meiteni pavisam vienkārši uzaicinājis uz kino. Daudzi puiši populārai dziedātājai rakstīt neriskē, tāpēc Annija tolaik šādu drosmi tūliņ novērtējusi un atbildējusi “Jā!”.

Nedaudz vēlāk gan izrādījies, ka Askolds nemaz nav zinājis, ka smukā blondīne ir dziedātāja, bet viņu - kā jau jūrnieku un jahtas kapteini - uzmanību internetā izvietotajā bildē vairāk saistījusi jahta, uz kuras Annija bija nofotografējusies.

Annijas Putniņas un Askolda Hermaņa kāzas

Annijas Putniņas un Askolda Hermaņa kāzas.

gallery icon

Abu tuvināšanās procesā liela loma bijusi arī Jāņa Lūsēna mūzikas albumam “Kā man tevi sasildīt”, pie kura ierakstīšanas Annija tieši iepazīšanās laikā strādāja. Tā nu bija sanācis, ka Askoldam tajā dzīves posmā arī bija par daudz vientulības un par maz siltuma un mīlestības, tā kā Annijas dziesmas trāpīja tieši pa pareizajām dvēseles stīgām. "Un tā arī viņš pamazām atkausēja manu ledus sirdi," smaidot rezumē Annija, kas tagad ar šo paskarbo jūras vilku ar romantiķa dvēseli ir precējusies un audzina meitiņu.

Annijas Putniņas solokoncerts "Ziemassvētki Brodvejā"

Annijas Putniņas solokoncerts "Ziemassvētki Brodvejā" 2017. gada nogalē Spīķeru koncertzālē.

gallery icon

Raidījums “Pasaki to skaļi” skatāms trešdienu vakaros kanālā "360TV".