Slavenības
2022. gada 7. februāris, 17:55

"Centos būt pārāk perfekta mamma," - Laura Grēviņa vairs neskrietu pie bērniem pēc pirmā sauciena

Jauns.lv

"Jā, es ļoti centos būt tā perfektā mamma, tāda, kas ir vienmēr klātesoša, visu pamana, visur iesaistās. Jā, es biju tā mamma ar to auksto kafiju, kas savas vajadzības bieži atstāja pēdējā vietā," tā, viesojoties raidījumā "Māmiņu klubs", kas šoreiz runā par tik aktuālo perfekcionisma tēmu, saka divu dēlu mamma, blogere un podkāsta "Pa kluso" veidotāja Laura Grēviņa.

Viņa atklāti saka, ka savulaik pieļāvusi šo kļūdu un bērnu vajadzības likusi pirmajā vietā. “Ar tagadējo pieredzi es domāju, ka mierīgi būtu varējusi to kafiju izdzert, un nekas slikts nenotiktu, ja neskrietu uzreiz pēc katra aicinājuma, bet ļautu bērniem kļūt patstāvīgākiem," tā Laura.

foto: Juris Rozenbergs
Laura ar atvasēm.

Tikmēr raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja Līva Spurava piebilst, ka bieži vien vecāki ir tik ļoti emocionāli saistīti ar bērnu, tik ļoti cenšas visu izdarīt vislabāk, ka tā rezultātā piedzīvo izdegšanu. Arī Laura Grēviņa bijusi tuvu šai robežai  - jo īpaši laikā, kad vecākais bērns ilgstoši slimojis, nav apmeklējis dārziņu un abi bērni dzīvojuši mājās.