Slavenības
2022. gada 7. februāris, 06:46

Kā dzīvo prinču Harija un Viljama aizmirstā pusmāsa, kas negozējas karaliskajā spozmē?

Jauns.lv

Prinči Viljams un Harijs ir starp pasaulē slavenākajiem brāļiem. Taču abiem ir arī pusbrālis un pusmāsa, kuri dzīvo savu dzīvi tālu prom no karaliskās spozmes.

Brāļu radinieki Toms Pārkers Bovls un Laura Lopesa ir Kornvolas hercogienes Kamillas bērni. Pirms laulības ar princi Čārlzu 2005. gadā viņa bija precējusies ar Endrjū Pārkeru Bovlu, un abiem ir divi bērni.

foto: ddp / Vida Press
Kamilla ar vienīgo meitu Lauru 2016. gadā.

Toms ir labi pazīstams ēdiena apskatnieks un bieži parādās kulinārijas šovos televīzijā, taču Laura aizvada daudz noslēgtāku dzīvi.

foto: ddp / Vida Press
Kornvolas hercogiene Kamilla ar saviem bērniem Tomu un Lauru zirgu sacensībās Anglijā 2015. gadā.

Viņa mācījās Katoļu meiteņu internātskolā Dorsetā un pēc tam studēja mākslas vēsturi un mārketingu Oksfordas Bruksa universitātē. Pirms pievēršanās mākslas pasaulei viņa strādāja izdevumā "Tatler" par korespondenti.

Vēlāk Laura Londonā vadīja "The Space" galeriju. 2005. gadā viņa nodibināja Londonas "Eleven" galeriju, kur arī bija direktore.

foto: ddp / Vida Press
Laura ar savu vīru Hariju kāzu dienā 2006. gadā.

Laura apprecējās ar grāmatvedi Hariju Lopesu Viltšīrā 2006. gadā. Viņš mācījās Ītona koledžā un kādu laiku "Calvin Klein" apakšveļas modelis.

Savā kāzu dienā Laurai mugurā bija Annas Valentīnas kleita. Šīs pašas dizaineres tērpu savai kāzu dienai ar princi Čārlzu 2005. gadā bija izraudzījusies Kamilla.

foto: ddp / Vida Press
Prinči Harijs un Viljams savas pusmāsas kāzās.

Viljams un Harijs bija kāzu viesi, un viņa apmeklēja abu svinīgos pasākumus. Lauras meita Elza bija līgavas māsa Viljama kāzās 2011. gadā, kad viņai bija tikai četri gadi.

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon

Laura un Harijs ir arī vecāki dvīņiem Gasam un Luisai, kuri dzimuši 2009. gadā. Un, lai gan Laura nav no karaliskās ģimenes, viņa varētu tikt iekļauta mantojuma rindā, lai pretendētu uz divām greznām mājām.

Tas tāpēc, ka viņas vīrs Harijs, barona dēls, grasās pārņemt īpašumus Devonā un Skotijas augstienē. 

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon