Slavenības
2022. gada 25. janvāris, 14:03

Ērika Kleptona jaunākais paziņojums jau atkal samulsina sabiedrību

Jauns.lv

Populārais britu rokmūziķis un komponists Ēriks Kleptons jau atkal samulsinājis sabiedrību, norādot, ka ikviens, kurš saņēmis vakcīnu pret Covid-19, ir "masu hipnozes" upuris.

Sniedzot interviju "Youtube" kanālam "The Real Music Observer", viņš atklāja, ka vairs neskatās televizoru, jo tur dzirdams tikai par "vienvirziena pavēles izpildi un paklausību".

Viņš jau iepriekš pamanījis reklāmās slēptu zemapziņas ziņojumu, kas liekot cilvēkiem vakcinēties. Kad sapratis, ka tā ir masu hipnoze, sācis to redzēt visur.

Masu veidošanās hipnoze - mēģinājums ietekmēt cilvēku grupas, lai tās sekotu vēstījumiem pret savu gribu - kļuvusi par jaunu terminu antivakseru aprindās.

Intervijā Kleptons atzina, ka tagad jūtas labi, bet norādīja, ka viņš cieš no "perifēras neiropātijas un viņam nekad nevajadzētu tuvoties adatai".

Ērika Kleptona koncerts

gallery icon

Mūziķis, kurš saņēma "AstraZeneca" vakcīnas, piedzīvoja smagas blaknes trīs nedēļu garumā un raizējās, vai jebkad vēl spēs spēlēt.

"Es saņēmu pirmo "AstraZeneca" vakcīnu, un uzreiz man radās smagas reakcijas, kas ilga desmit dienas."

76 gadus vecais mūziķis norādīja, ka tad, kad "beidzot atlabis", saņēmis otro devu un cietis no turpmākām "katastrofālām reakcijām". "Manas rokas un kājas bija vai nu nosalušas, notirpušas vai dedzināja, un divas nedēļas bija gandrīz bezjēdzīgas, es baidījos, ka nekad vairs nespēlēšu... Man nekad nevajadzēja tuvoties adatai. Bet visur teica, ka vakcīna ir droša pilnīgi visiem."

Dziesmas "Layla" radītāja vārds jau vairākkārt nonācis ziņu virsrakstos, jo viņš ir vienos uzskatos ar kolēģi mūziķi Vanu Morisonu, kurš ir pret Covid-19 vakcināciju. Vairāki viņa ilggadējie slavenie draugi nespēj pieņemt atšķirīgu viedokli vakcinēšanās jautājumos un ir no viņa novērsušies.

"Pēdējā gada laikā ir bijušas daudz pazušanas, cilvēki diezgan ātri attālinās. Man tas ir uzlabojis draudzību ar tiem cilvēkiem, kuri man, acīmredzamot, patiešām ir vajadzīgi un kurus es mīlu."