foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona, seriāla "Eiforija" jaunās sērijas un drāma "Kumoss gaisa"
"Bezvēsts pazudušās" pērn bija viens no populārākajiem latviešu seriāliem.
TV
2022. gada 19. janvāris, 18:30

Nedēļas jaunumi "Tet+" - "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona, seriāla "Eiforija" jaunās sērijas un drāma "Kumoss gaisa"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet aizkustinošu drāmu "Kumoss gaisa", atzītā seriāla "Eiforija" jauno sezonu un pašmāju trillera "Bezvēsts pazudušās" turpinājumu.

Kumoss gaisa

Laipnā, sirsnīgā bestselleru autore Džūlija Deivisa savos darbos raksta par to, kā atbrīvoties no bailēm.

Taču jāatklāj kāds noslēpums, kas ir vajājis viņu visu dzīvi. Kad piedzimst viņas otrais mazulis, notikumi šo noslēpumu izceļ priekšplānā. Tie iet roku rokā arī ar graujošu un spēcīgu cīņu par izdzīvošanu. Filma "Kumoss gaisa" ("A Mouthful of Air") ir aizkustinošs stāsts par to, kāda var būt pēcdzemdību depresija. Galvenajā lomā Amanda Saifreda.

Sirdi plosošo drāmu skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Mīlestība narkotiku un seksa pasaulē

"Eiforija" ("Euphoria") ir seriāls par vidusskolēniem un viņu pieaugšanu.

Jaunieši piedzīvo mīlestību un draudzību narkotiku, seksa un morālo traumu pasaulē, kurā galveno lomu spēlē sociālie mediji. Otrajā sezonā 17 gadu vecajai Rū ir jārod cerība nākotnei, vienlaikus līdzsvarojot mīlestības, zaudējuma un atkarības spiedienu. Tīņu drāmas pirmā sezona tika kritiķu slavēta – Eiforija ir tikusi pie trim prestižajām "Emmy" balvām. Pievēršanās nopietnai tēmai, lieliski aktierdarbi, mūzika – viss ir augstākajā līmenī.

Seriāla 1. un 2. sezona pieejama "Tet+ Filmas un seriāli".

Atkal bez vēsts

"Tet studio" piedāvā daudzsēriju filmas "Bezvēsts pazudušās" jauno sezonu.

Ļaudis ierodas uz trillera "Bezvēsts pazudušās" otrās sezonas atklāšanu

gallery icon

Jaunais žurnālists Toms ierodas mazpilsētā Mēronā, lai apskatītu vietu, kurā reiz zaudējis savu ģimeni, bet negaidīti nokļūst traģisku un šokējošu notikumu centrā. Pilsētas vienīgā fabrika tiek slēgta, un lielākā daļa mazpilsētas iedzīvotāju negaidīti zaudē darbu. Sāk attīstīties sekta, kas iedzīvotājus sadala starp tās atbalstītājiem un noliedzējiem, un izrādās, ka ļaunākais vēl tikai gaidāms… Ar izcilu un skatītāju iemīļotu, kā arī jaunu talantīgu aktieru dalību – seriālā lomās ir Andrejs Alens, Imants Strads, Juris Žagars, Kristīne Nevarauska, Rēzija Kalniņa, Ieva Segliņa, Niklāvs Kurpnieks, Andris Keišs, Andris Daugaviņš, Tom. J. Benedict un citi.

Pašmāju seriālu skatiet "Tet+ Filmas un seriāli" no 20. janvāra.