Aktrise viesmīlim atstāj 1000 reižu lielāku dzeramnaudu, nekā prasa "labais tonis"
Par labo apkalpošanu komiķe Eimija Šūmere savam viesmīlim dzeramnaudā atstājusi 500 dolāru. Viņa vēlējusies pabalstīt pusi, kurš strādā divos darbos, lai spētu samaksāt par studijām koledžā.
Slavenības
2015. gada 22. jūnijs, 12:55

Aktrise viesmīlim atstāj 1000 reižu lielāku dzeramnaudu, nekā prasa "labais tonis"

Jauns.lv

„Stand-up” komiķe, rakstniece un aktrise Eimija Šūmere (34) nesen dāsni atalgojusi kādu viesmīli restorānā ASV.

Aktrise Eimija Šūmere bija devusies pusdienot uz Longailendā, Ņujorkā, esošo restorānu „Peter’s Clam Bar”. Izdevums „New York Post” vēsta, ka pusdienošanas laikā aktrisei izveidojusies „patīkama, entuziasma pilna saruna ar savu viesmīli”. Oficiants vārdā Raiens aktrisei atklājis, ka ir koledžas students, kurš uz doto brīdi strādā divos darbos, lai varētu apmaksāt studijas.

Pēc pusdienām, kad Šūmere saņēma savu 49 ASV dolāru lielo rēķinu, viņa Raienam atstāja 500 ASV dolāru lielu dzeramnaudu. Šī summa ir gandrīz 1000% lielāka nekā parasti pieņemts atstāt dzeramnaudā. ASV tie ir 20% no kopsummas.

Šī nav pirmā reize, kad klienti saviem viesmīļiem atstājuši ievērojamas summas dzeramnaudā, pateicoties par labo apkalpošanu. Pērn pēc pusdienošanas Indiānas štatā kāda anonīma cilvēku grupiņa savam viesmīlim atstājusi 5000 ASV dolāru. Viņu kopējais rēķins bija 368 dolāru. Pērn divas dienas pēc Ziemassvētkiem kāds pāris par 420 ASV dolāru lielu rēķinu restorānam Arizonā atstāja 11 000 ASV dolāru dzeramnaudā. Uz rēķina viņi bija parakstījušies kā „TipsForJesus” („Dzeramnauda Jēzum”).

Pastāv uzskats, ka ar vārdiem „TipsForJesus” parakstās viens konkrēts cilvēks vai cilvēku grupa, kas regulāri atstāj restorānos dāsnas dzeramnaudas un vēsta par aplaimoto cilvēku prieku „Instagram” blogā.

Kasjauns.lv / Instagram, Vida Press