TV
2022. gada 5. janvāris, 16:28

VIDEO: šovu zvaigzne Magone atklāj, vai dotu otru iespēju reiz izbrāķētajam preciniekam Rasmusam

Jauns.lv

"Slavenības. Bez filtra" piektās sezonas noslēguma sērijā, saviesīgā svētku atmosfērā pie grezni klāta galda sarunas pavediens aizved līdz Magones Šutovienes pagātnei un bijušajiem kavalieriem.

Ar Rasmusu no TV šova “Saimnieks meklē sievu” otrās sezonas gan it kā savulaik izveidojusies dvēseliska saderība, abi pat rakstījuši dzeju, tomēr daži būtiski precinieka trūkumi toreiz likuši izšķirties par labu citam kandidātam. Puisietis bijis pārāk sīka auguma, bet, kas vēl trakāk - bez kārtīga darba, mājvietas un jebkādas stabilitātes dzīvē.

Taču vai tagad dzejniece šovā iepazītajam puisim būtu gatava dot otru iespēju, izvēloties Rasmusu, nevis Venti? Magone atklāti saka, ka sapņo par vīrieti, kas būtu stiprāks par viņu pašu, spētu nodrošināt ģimeni un savu reizi sieviņu uz rokām panēsāt arī. Rasmuss viņai šķitis drīzāk bērna lomai atbilstošs, nevis tas stiprais plecs, kas sievietei vajadzīgs. Tomēr laiki mainās, iespējams, arī cilvēki, un Magone nenoraida iespēju tīri intereses pēc uz kādu randiņu ar bijušo pielūdzēju aiziet.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon

Tikmēr stāstam briest interesanti pavērsieni, jo Kašers un Jānis ir gatavi iesaistīties Magones privātās dzīves nokārtošanā visai atraktīvā veidā...