foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin/Shutterstock/ Vida Press
Seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājums pamudinājis divas sievietes vainot Krisu Notu senos noziegumos
Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriāla “Sekss un lielpilsēta” turpinājumā “And Just Like That”.
Slavenības
2021. gada 19. decembris, 09:44

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājums pamudinājis divas sievietes vainot Krisu Notu senos noziegumos

Jauns.lv

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājums pamudinājis divas sievietes izvirzīt apsūdzības aktierim Krisam Notam, kurš uz ekrāniem atveido Lielisko vīrieti. Viņas apgalvo, ka vismaz divas reizes notikusi seksuāla vardarbība no aktiera puses, turklāt ar vairāk nekā desmit gadu intervālu.

Divas sievietes vērsušās pie izdevuma “The Hollywood Reporter” (THR) reportieriem un pastāstījušās par incidentiem, kas, pēc viņu teiktā, notikuši 2004. gadā Losandželosā un 2015. gadā Ņujorkā. Abas sievietes atnākušas pie žurnālistiem dažādos laikos un nav bijušas savstarpēji pazīstamas. Viņas stāstīja par reklāmas kampaņām un reportāžām plašsaziņas līdzekļos, kas atspoguļo studijas "HBO Max" projekta “Sekss un lielpilsēta” turpinājumu “And Just Like That”, kurā aktieris Kriss Nots atkārtoti iejūtas Lieliskā vīrieša lomā. Tas viss viņām uzjundījis sāpīgas atmiņas.

Lieliskais vīrietis - seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots uz ekrāna un reālajā dzīvē

gallery icon

Abas sievietes izvēlējušās savus īstos vārdus publiski neatklāt. Viena no viņām aizvien strādā izklaides industrijā un baidās no sekām, kādas varētu būt, ja viņas personība tiks atklāta. “Jau tik ilgus gadus es biju apglabājusi notikušo. Bet tagad, kad no jauna viņu ieraudzīju, nolēmu mēģināt publiskot šos gadījumus un pastāstīt, kas viņš ir.”

Viņa bijusi vēl jauna, bet Notam jau apritējis 60, kad viņa ieradusies aktiera dzīvoklī kā pie superzvaigznes. Viņš bija precējies un viņam bija bērni. Jaunā dāma pat nav pieļāvusi tādu domu, ka viņai varētu notikt kaut kas slikts. Viņa bijusi Nota fane un tovakar iedzērusi par daudz. Viņš sācis sievieti skūpstīt un pēc tam arī uzmākties.

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta"

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta".

gallery icon

Otra jaunā sieviete pastāstījusi, ka iegājusi viņa dzīvoklī, lai atdotu grāmatu, un Nots viņu noskūpstījis. Viņa nedroši sniegusi atbildes skūpstu un piebildusi: “Paldies, es nu došos atpakaļ pie savas draudzenes, kas dzīvo šajā pašā mājā”. Skūpsts kā tāds viņā nav radījis bažas. Viņa padomājusi, ka Lieliskā vīrieša skūpsts būs amizants stāsts, ko vēlāk izstāstīt draugiem. Taču aktieris pēc tam pievilcis viņu sev klāt, aizvedis līdz gultai, novilcis šortus un peldkostīma biksītes, un izvarojis.

Viņa atgriezusies pie savas draudzenes-psiholoģes, kura tagad pastāstījusi THR, ka pēc atgriešanās no Krisa Nota dzīvokļa draudzene bijusi kā pavisam cits cilvēks, dziļi sagrauta. Aktieris nekavējoties atbildējis THR, sniedzot savu paskaidrojumu: “Apsūdzības, ko pret mani izvirzījuši cilvēki, kurus esmu saticis pirms daudziem gadiem, pat pirms desmitiem gadu, ir kategoriski nepatiesas. Šie stāsti varēja notikt pirms 30 gadiem vai 30 dienām – nē vienmēr nozīmē nē – un es nekad nepārkāpu šo robežu. Tikšanās bija ar abpusēju piekrišanu. Es zinu vienu: es neuzmācos šīm sievietēm.” Pagaidām pret aktieri nav izvirzītas oficiālas prasības tiesā.

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots Maiami pludmalē

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots Maiami pludmalē.

gallery icon