Slavenības
2021. gada 18. decembris, 07:43

Useins Bolts nesarunājas ar princi Hariju, kopš viņš ir kopā ar Meganu

Jauns.lv

Olimpiskais čempions Useins Bolts (35) atzinis, ka vairs nesarunājoties ar princi Hariju (37). Draudzība esot izirusi pēc tam, kad Saseksas hercogs "ļoti nopietni un ļoti ātri" uzsācis attiecības ar Meganu Mārklu. Pēc kāzām Harijs draugus esot atstājis novārtā, taču sportists aizvien cerot uz draudzības atjaunošanu.

Princis Harijs un Useins Bolts

gallery icon

Saseksas hercogs un olimpiskais čempions sadraudzējās, kad princis Harijs karalienes vārdā 2012. gadā bija devies četru dienu vizītē uz Jamaiku. 2017. gadā Useins pat vēlējies sarīkot princim vecpuišu ballīti pirms kāzām.

Taču Useins Bolts tagad atzinies laikrakstam “The Sun”, ka pēc tam, kad princis saticis Meganu Mārklu, viņš sajuties pamests novārtā: “Manuprāt, viss kļuva ļoti nopietni un ļoti ātri. Viņš ir par laulības dzīvi un pārējo tagad atstājis pagātnē.”

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi pēc meitas piedzimšanas kopā iziet sabiedrībā

gallery icon

“Es jau sen neesmu ar viņu sarunājies, bet joprojām vēlētos sazināties.”

Princis Harijs devās uz Jamaiku 2012. gada martā, lai satiktos ar sprinteri Useina Bolta trasē Rietumindijas Universitātē. Viņš šajā vizītē devās pārstāvot karalieni Elizabeti II viņas valdīšanas dimanta tūres ietvaros.

foto: Mark Large/ANL/Shutterstock/ Vida Press

Princis apmeklēja ne tikai Jamaiku, bet arī Belizu, Bahamas un Brazīliju.

Harijs un Useins Bolts kopā pozēja fotogrāfiem, ieņēmušo sprinterim raksturīgo zibens stila pozu. Savukārt Bolts pirms tam princim uzdāvināja pašam savu T-kreklu ar uzrakstu “Harry can Bolt”.

foto: CAMERA PRESS/jamaicaobserver / Vida Press

Toreiz abi daudz jokoja un ātrākais vīrietis pasaulē pat ļāva princim uzvarēt, kad abi devās skrējienā pa trasi.

2016. gadā abi apmainījās draudzīgiem “Twitter” vēstījumiem. Harijs tolaik izaicināja Useinu uz atkārtotām skriešanās sacīkstēm, lai revanšētos par iepriekšējo reizi.

foto: Mark Large/ANL/Shutterstock/ Vida Press

2017. gadā, dažas dienas pēc tam, kad princis oficiāli paziņoja par saderināšanos ar Meganu Mārklu, Useins cerēja sarīkot Harijam trīs vecpuišu ballītes pirms kāzām.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

Jau agrāk ziņots, ka pēc iepazīšanās ar Meganu princis atsvešinājies vai pat pilnībā pārtraucis draudzību ar vairākiem cilvēkiem no sev tuvā draugu loka.

Tika ziņots, ka pirms kāzām princis no “veco draugu” loka izdzēsis vairākus no viņiem, jo Megana nevēloties nekādus liekus “kārdinājumus”, jo gatavojas uzsākt ģimenes dzīvi.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon

Jau agrāk izskanējusi informācija, ka princis no draugu loka izsvītrojis vairākus tuvus draugus, to skaitā skolas laika draugu Tomu “Skipiju” Inskipu, baidoties, ka tie varētu atstāt “sliktu ietekmi” uz viņa, kā precēta vīra turpmāko dzīvi.

Prinča Harija skolas laika draugs Toms Inskips

gallery icon