Žannai Friskei bijis dvīņubrālis
Žanna Friske (vidū) ar māsu Natāliju un mammu Olgu.
Slavenības
2015. gada 29. jūnijs, 05:38

Žannai Friskei bijis dvīņubrālis

Jauns.lv

No smadzeņu vēža aizsaulē aizgājusī Krievijas dziedātāja Žanna Friske nav vienīgais bērns, ko zaudējusi viņas māmiņa Olga Kapilova. Izrādās, ka Žannai bijis dvīņubrālis, kas miris dzemdībās.

Olga Kapilova ar Žannas tēvu Vladimiru Friski iepazinās 1973. gadā un visai drīz jaunā ģimene bija mazuļa gaidībās. Topošie vecāki nojauta, ka piedzims ļoti liels bērns, savukārt mediķi prognozēja, ka būs dvīņi, taču to precīzi nevarēja noskaidrot, jo tolaik vēl nebija atbilstošas aparatūras.

Žanna piedzima priekšlaicīgi – septītajā mēnesī – un bija ļoti maziņa. To, ka viņai bijis dvīņubrālis, kas dzemdībās miris, to pat nezināja Žannas māmiņa, jo bēdu sagrauztais tēvs nevēlējās lieki satraukt sievu. Viņš pateica, ka ārsti kļūdījušies prognozēs par dvīņiem, un piedzimis tikai viens bērniņš – meitenīte.

 Noslēpums atklājies krietni vēlāk. “Tā mammai bija milzu traģēdija. Es pat nespēju iedomāties, kā viņa to pārdzīvoja. Es gan viņai par to nekad nejautāju, jo mums ģimenē tā bija aizliegtā tēma, lai lieki mammu nesatrauktu,” tagad Krievijas presei atklājusi Žannas Friskes jaunākā māsa Natālija, kurai ar Žannu bija 12 gadu starpība.

Kasjauns.lv/Foto no Žannas Friskes fanu lapas vkontakte.com (vk.com/jf_fj)