Dženifera Lorensa filmas “Don’t Look Up” pirmizrādes vakarā

gallery icon
Slavenības
2021. gada 6. decembris, 14:45

Dženifera Lorensa lepni demonstrē savu jauno statusu. Viņa drīz būs māmiņa

Jauns.lv

Holivudas aktrise Dženifera Lorensa svētdienas vakarā apmeklēja "Netflix" projekta "Don’t Look Up" pasaules pirmizrādes vakaru, tērpusies elegantā vakartērpā, kas akcentēja viņas delikāto stāvokli. Jau pavisam drīz Lorensa kļūs par māmiņu savam pirmdzimtajam.

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Filmas “Don’t Look Up” pirmizrādes vakaru Ņujorkā Dženifera Lorensa apmeklēja zeltītā vakartērpā, ko darinājis modes nams “Dior”. Šī bija pirmā reize, kad aktrise apmeklēja saviesīgu vakaru, ļaujot visiem un ikvienam aplūkot, ka viņa ir mātes cerībās.

Lorensa uz sarkanā paklāja pozēja kopā ar filmas kolēģi aktieri Leonardo Dikaprio.

foto: Image Press / BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Lorensa un Leonardo Dikaprio.

“Oskara” balvas laureāte bija izvēlējusies līdz zemei garu zeltītu tērpu ar fliteriem un caurspīdīgām ļoti garām piedurknēm. Koptēlu viņa papildinājusi ar neuzkrītošu grimu, kas akcentēja viņas dabisko skaistumu. Matus aktrise bija saņēmusi mezglā.

Filmas “Don’t Look Up” autors un režisors ir Adams Makejs. Šis ir stāsts par diviem zema līmeņa astronomiem, kurus atveido Dženifera Lorensa un Leonardo Dikaprio. Viņiem jādodas lielā mediju turnejā, lai brīdinātu cilvēci par tuvojošos komētu, kas iznīcinās planētu Zeme.

Dženiferai Lorensai uz sarkanā paklāja nepievienojās viņas vīrs Kuks Maronijs, ar kuru viņa ir kopā kopš 2018. gada, bet no 2019. gada ir precējusies.

Dženifera Lorensa un Kuks Maronijs

gallery icon

Aizvadītajā mēnesī, sniedzot interviju žurnālam “Vanity Fair”, Lorensa izteicās, ka vēlas savus bērnus pasargāt no publicitātes.

Viņa paskaidroja: “Ja es piedalītos vakariņās un kāds teiktu: “Ak, Dievs, tu gaidi bērnu”, es neteiktu: “Ak, Dievs, es nevaru par to runāt. Ej prom no manis, tu psihais!” Bet ikkatrs mana ķermeņa instinkts vēlas aizsargāt viņu privātumu visu atlikušo mūžu, cik vien es to spēju.”

Dženifera Lorensa apmeklē „Dior” modes skati un izrāda saderināšanās gredzenu

gallery icon

Aktrise paskaidroja, ka nevēlas, lai kāds justos tā, ka viņam ir tiesības uzzināt visu par viņas bērniem. Viņa uzskata, ka jau no paša sākuma nevajag atļaut nevienam pārkāpt šo bērnu privātuma robežu.

Jau tagad klīst runas, ka par jauno filmu Leonardo Dikaprio varētu būt nominēts “Oskara” balvai, bet pats kino darbs saņemt nomināciju gada labākās filmas kategorijā.

Dženifera Lorensa "Oskara" balvu vakarā

Dženifera Lorensa "Oskara" balu vakarā.

gallery icon