TV šova "Boksa akadēmija" dalībnieki

TV šova "Boksa akadēmija" dalībnieki.

gallery icon
TV
2021. gada 16. novembris, 19:30

Sācies jauns pašmāju TV šovs - iepazīsti "Boksa akadēmijas" dalībniekus

Jauns.lv

Pirmdien, 15. novembrī, pie skatītājiem nonāca šova "Boksa akadēmija" pirmā sērija, kurā Latvijas boksa spīdekļi Kaspars Kambala un Kristaps Zutis no vairāk nekā 200 dalībniekiem izvēlējās tos, kuri turpinās šovu, cīnoties par iespēju doties noslēdzošajā cīņā.

Pirmajā epizodē vairāk nekā 200 entuziasti piedalījās atlases treniņā, kur viņiem bija jāpārvar gan fiziski, gan mentāli izaicinoši uzdevumi, lai pierādītu savu vēlmi cīnīties tālāk.

Kaspars Kambala, Kristaps Zutis un šova vadītājs Raivis Vidzis uzsvēra, ka ne vienmēr spēcīgākie un muskuļotākie ir tie, kas spēj sasniegt visvairāk. Uz atlasi ieradās dažāda vecuma un fiziskās sagatavotības dalībnieki, kurus vadītāji iedrošināja, tajā pašā laikā uzraugot, lai viss noritētu bez traumām un nelāgiem starpgadījumiem.

foto: Valdis Kauliņš
Kaspars Kambala, Kristaps Zutis un šova vadītājs Raivis Vidzis uzsver, ka ne vienmēr spēcīgākie un muskuļotākie ir tie, kas spēj sasniegt visvairāk.

Šova “Boksa akadēmija” jaunās epizodes skaties katru pirmdienu nākamās paaudzes televīzijā "Go3", savukārt kanālos "TV6" un "TV3 Plus" šova intrigām varēsi sākt sekot no 29. novembra.

TV šova "Boksa akadēmija" dalībnieku atlase

TV šova "Boksa akadēmija" dalībnieku atlase.

gallery icon

No kuplā skaita gribētāju tika atlasīti 30 perspektīvākie, kas tika aicināti uz nākamo treniņu, kur bija sevi jāpierāda ar vēl smagāku uzdevumu pārvarēšanu, kā arī jāaizvada sparinga treniņš ringā ar Kristapu Zuti. Desmit dalībnieki nopelnīja iespēju cīnīties tālāk – piedāvājam ekskluzīvu iespēju viņus iepazīt tuvāk.

Nākamā lapa: Ainis Ādminis (30)