foto: BPC/ADM/Capital Pictures
Vakcīnu skeptiķe  - "Bafija pret vampīriem" zvaigzne Kristija Svansone - hospitalizēta ar Covid-19
Kristija Svansone.
Slavenības
2021. gada 2. novembris, 12:44

Vakcīnu skeptiķe - "Bafija pret vampīriem" zvaigzne Kristija Svansone - hospitalizēta ar Covid-19

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise, vakcīnu skeptiķe Kristija Svansone (51) hospitalizēta pēc saslimšanas ar Covid-19, par to viņa pavēstījusi sociālajos tīklos.

"Lūdzu, lūdziet par mani! Vakar mani atveda uz slimīcu. Es joprojām esmu šeit ar pneimoniju, pieslēgta skābeklim. Protams, tas ir saistīts ar Covid-19. Esmu labā noskaņojumā un lieliskās rokās," mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta Svansone.

Kinolentes "Bafija pret vampīriem" zvaigzne (nejaukt ar seriālu, kurā galveno lomu atveidoja Sāra Mišela Gelāra) iepriekš kritizējusi vakcīnu atbalstītājus. Septembrī viņa "Twitter" paziņoja, ka Covid-19 "uzvedas tāpat kā gripa". Viņa skaidroja, ka katru gadu ir jauns gripas celms, un "pret to tiek izdota jauna vakcīna". Aktrise norādīja, ka farmācijas kompānijas vēloties nopelnīt naudu.

Pēc paziņojuma, ka ir hospitalizēta, aktrise saņēmusi arī vairākus sev netīkamus komentārus, tostarp kāda sieviete raksta, ka Svansonei vajadzētu atzīt savas kļūdas un atvainoties. "Es lūdzu, lai tu justos pietiekami labi, lai atvainotos cilvēkiem, kuri par tevi rūpējas, jo neesi vakcinēta. Un lūdzu, lai tu pēc tam paziņotu pasaulei, ka citiem nevajadzētu pieļaut tavas kļūdas."

Uz to aktrise atbildējusi šādi: "Ko tu zini par manu slimības un Covid-19 vēsturi? Es pagaidīšu."

Pirmdienas pēcpusdienā viņa "Twitter" arī pauda, ka nekad neesot bijusi antivaksere.

Jāteic gan, ka viņa ir kritizējusi arī ASV galveno veselības un infekcijas slimību speciālistu Entoniju Fauci, kā arī ir bijusi iepriekšējā ASV prezidenta Donalda Trampa izteikta atbalstītāja.