Slavenības
2021. gada 27. oktobris, 11:05

Žoržs Siksna ar topošo sievu iepazinies, kad viņai bija tikai 16 gadu

Jauns.lv

Sešdesmit četrus gadus vecais dziedātājs un vokālais pedagogs Žoržs Siksna ar sievu Annu iepazinās starptautiskajā klasiskās mūzikas konkursā "Future Stars" - viņu mācīja kāds Žoržam pazīstams pedagogs, kurš lūdza "paklausīties" 16 gadu jauno meiteni.

Žoržs Siksna kanāla "360TV" šovā "Pasaki to skaļi" atzina, ka jauniete nodziedāja neslikti. Un vēl pēc kāda laika dziedātājs kļuvis par viņas skolotāju.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Žoržs un Anna.

"Tā nu mēs sadziedājāmies," par savu 22 gadus jaunāko sirdsdāmu saka Siksna. Pēc abu dēla Jēkaba nākšanas pasaulē Žoržu un Annu 2019. gada 16. jūlijā Anglikāņu baznīcā salaulāja mācītājs Juris Cālītis. Tagad, kad mazajam ir jau divi gadi, vīrietis secinājis, ka audzināt bērnus tiešām nav viegli. Estrādes zvaigzne pirmo reizi par tēvu kļuva 23 gadu vecumā.

Tā savus 60. nosvinēja estrādes leģenda Žoržs Siksna

Dziedātājs Žoržs Siksna savu 60. jubileju atzīmēja ar koncertu un ballīti 2017. gada 13. jūnijā kinoteātrī „Splendid Palace”.

gallery icon

Visu raidījumu "Pasaki to skaļi", kurā savam draugam Žoržam Siksnam paldies teiks Andris Daņiļenko, skatieties šovakar telekanālā "360TV".