foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Stilīgi un vīrišķīgi - aktrise Inese Kučinska pārsteidz ar imidžu kā Daienai Kītonei
Inese ar dziedātāju Aiju Andrejevu-Aišpuri filmas "Bedre" pirmizrādē.
Slavenības
2021. gada 18. oktobris, 06:40

Stilīgi un vīrišķīgi - aktrise Inese Kučinska pārsteidz ar imidžu kā Daienai Kītonei

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise Inese Kučinska, ierodoties uz režisores Daces Pūces pilnmetrāžas debijas spēlfilmas "Bedre", kā arī režisora Matīsa Kažas vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrādēm, pārsteidza ar jaunu imidžu.

Žurnālam "Kas Jauns" Liepājas teātra aktrise Inese Kučinska atklājusi, ka stilista viņai nav un, pošoties uz abām pirmizrādēm, koptēlu sev veidojusi pati.

Skatītāji ierodas uz Daces Pūces pilnmetrāžas debijas spēlfilmas "Bedre" pirmizrādi

Latvijas kinoteātru repertuāru šonedēļ papildinājusi režisores Daces Pūces pilnmetrāžas debijas spēlfilma “Bedre”, kas jau guvusi starptautisku atzinību un galvenās balvas ...

gallery icon

“Mani vienmēr ir uzrunājis vīrišķais stils. Vienmēr esmu vēlējusies, lai manā garderobē ir viens kārtīgs smokings. Un to esmu arī īstenojusi. Šo smokingu, ar kuru ierados uz pirmizrādēm, man palīdzēja radīt kostīmu māksliniece Liene Rolšteina. Mums sapas gaumes. Liene ir māksliniece, kas jūt manas vēlmes un to, kas man piestāv. Viņa pazīst manu augumu, un tā ir ļoti īpaša izjūta, kad uzvelc tikai tev radītu kostīmu. Jāteic, ka arī vīriešu stila kurpes manā apavu klāstā ir visiecienītākās – gan ērtības, gan vizuālā skata ziņā. Es absolūti neesmu sievišķīgu rišu un volānu cienītāja. Man patīk konkrētas formas, manā garderobē lielākoties dominē melnas, baltas un sarkanas krāsas apģērbi,” par sava tēla veidošanu pastāsta aktrise.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Inese Kučinska vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrādē.

Salīdzinot pašmāju aktrises stilu ar zviedru kinozvaigznes Grētas Garbo tēlu, Inese noliedz, ka būtu iedvesmojusies no šīs aktrises: “Tad jau drīzāk, skatoties Daienas Kītones fotogrāfijas, esmu ietekmējusies no viņas un adaptējusi kādas stila lietas un iezīmes.”

“Pēdējā laikā esmu iecienījusi arī cepures. Tā arī ir viena no manas garderobes nepieciešamajām sastāvdaļām. Cepures ir kā svarīgs akcents. Man ļoti patīk katliņa formas cepures un beretes. Divi pilnīgi pretēji cepuru stili – katliņš ir vīrišķīgs, bet berete izteikti sievišķīga. Vispār esmu sportisks cilvēks, jo manā garderobē lielākoties ir sportiska stila apģērbi. Taču, kad izeju sabiedrībā, ģērbjos vai nu izteikti sievišķīgi, vai vīrišķīgi,” paskaidro aktrise.

Latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrāde

2021. gada 6. oktobrī kino "Splendid Palace" notika latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrāde.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!