Slavenības
2021. gada 20. oktobris, 13:44

Kaspars Zvīgulis lepojas ar meitas debiju uz lielā ekrāna

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Jaunajā pašmāju filmā "Wild East. Kur vedīs ceļš" galveno lomu atveido aktieru Kaspara Zvīguļa un Sandras Kļaviņas meita Žanete Zvīgule. Uz filmas pirmizrādi Žaneti pavadīja tētis, jo mamma Sandra tovakar spēlēja izrādē "Krizantēmas" uz Jaunā Rīgas teātra skatuves.

Latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrāde

2021. gada 6. oktobrī kino "Splendid Palace" notika latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrāde.

gallery icon

Žanete Zvīgule ļoti priecājās, ka uz pirmizrādi kopā ar viņu ieradies tētis, kas ir līdzās tik svarīgā brīdī. Tāpat atbalstīt Žanetes debiju kino bija atnākuši viņas draugi.

Žurnālam "Kas Jauns" slaveno pašmāju aktieru meita pastāstīja, ka tētis vienmēr viņu atbalsta un arī filmēšanās laikā varējusi rēķināties ar tēva draudzīgo atbalstu. “Viņš man deva visādus padomus, kad sazvanījāmies. Piemēram, padomāt, pirms uzsāku filmēties kādā no ainām,” tā Žanete. Savukārt tētis par sevi ir citās domās – par daudz sniedzot meitai padomus, viņš tikai “uzdzinis stresu”.

Uz jautājumu, vai aktieru dinastija turpināsies un Žanete, tāpat kā mamma un tētis, plāno savu nākotni saistīt ar skatuvi un aktiermākslu, Kaspars noteica – vispirms meitai esot jāpabeidz skola. Taču ļoti lepojoties ar meitu viņš jau tagad.

Kaspars Zvīgulis ar meitu Žaneti filmas "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrādē

Aktieris Kaspars Zvīgulis ar meitu Žaneti filmas "Wild East. Kur vedīs ceļš" pirmizrādē 2021. gada oktobrī.

gallery icon

Žanete Zvīgule šajā mācību gadā pabeigs 12. klasi. Tiesa gan, pagaidām viņa vēl nav stingri nolēmusi, kādas studijas izvēlēsies. “Jau no 8. klases es mācos Tālmācības vidusskolā. Tāpēc arī filmēšanas laikā bija viegli saskaņot manu grafiku, jo man bija brīvs laiks. Lai arī režisors pie filmas strādājis vairākus gadus, filmēšanās notika pirms diviem gadiem,” viņa paskaidro.

Kadri no latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš"

Kadri no latviešu vesterna "Wild East. Kur vedīs ceļš".

gallery icon

Filma uzņemta Latvijā, Itālijā un Zviedrijā, un Žanetei, kas atveido galveno varoni Evu, visvairāk paticis filmēties Itālijā. “Tur bija pavisam cita atmosfēra. Viss man bija tik jauns – kalni un dabasskati,” pastāstīja galvenā varone, kas filmēšanās laikā apguvusi arī šaušanu ar ieroci.