foto: Newspix/REX/ Vida Press
"Būšu atpakaļ pēc piecām minūtēm" Biedējoši slavenību pēdējie vārdi īsi pirms viņu nāves
Slavenības
2021. gada 12. oktobris, 04:50

"Būšu atpakaļ pēc piecām minūtēm" Biedējoši slavenību pēdējie vārdi īsi pirms viņu nāves

Jauns.lv

Slavenību nāves var būt traģiskas un šokējošas daudziem, īpaši, ja esi liels zvaigznes fans. Viņu pēdējie vārdi vēl vairāk vajā tāpēc, ka daži bija sāpīgāki par citiem, jo viņi zināja, ka mirs. Lūk, daži no tiem.

"Man viss būs kārtībā" - Hīts Ledžers

Hīts Ledžers dzīvē un uz ekrāna

Hītu Ledžeru uzskatīja par vienu no talantīgākajiem savas paaudzes aktieriem. Viņš būtu priecējis skatītājus ar vēl daudz jo daudz lomām, ...

gallery icon

Austrāliešu aktieris Hīts Ledžers bija pazīstams ar lomām tādās filmās kā "Bruņinieka stāsts", "10 lietas, ko es tevī ienīstu" un "Tumšais bruņinieks". 2008. gada 22. janvārī Hīts traģiski mira no nejaušas recepšu medikamentu pārdozēšanas.

"News.com.au" intervijā Hīta tēvs Kims Ledžers atklāja, ka viņa māsa Keita piekodināja Hītu nejaukt šovakar recepšu zāles.

Zāles, kas bija izakstītas Hītam, bija pret nemieru, sāpēm un bezmiegu, taču ja tās sajauc kopā, sekas var būt letālas. Viņa pēdējie vārdi māsai pa telefonu bija: "Keitij, Keitij, ar mani viss būs kārtībā."

"Būšu atpakaļ pēc piecām minūtēm, labi?" - Pols Vokers

Aktieris Pols Vokers bija pazīstams ar galveno lomu filmā "Ātrs un bez žēlastības". Tāpēc fakts, ka viņš gāja bojā autoavārijā padara viņa nāvi vēl traģiskāku.

2013. gada 30. novembrī vinš bija izgājis no labdarības pasākuma, lai nedaudz pavizinātos savā automašīnā un sacīja: "Hei, es būšu atpakaļ pēc piecām minūtēm, labi?"

"Labāk izdegt, nekā izgaist" - Kurts Kobeins

foto: AP/Scanpix

Šos vārdus Kurts Kobeins bija ierakstījis savā pašnāvības zīmītē. 1994. gada 8.aprīlī viņu atrada mirušu savās mājās Sietlā, Vašingotnā.

Kurts Kobeins

gallery icon

Viņš bija guvis nāvējošu ievainojumu galvā no ieroča. Turpat atradās ārkārtīgi emocionāla pašnāvības vēstule. Pēdējā rindiņā bija rakstīts: "Manī vairs nav kaislības, un tāpēc atcerieties, ka labāk ir izdegt, nekā izgaist."

"Dzīvi nevar nopirkt par naudu" - Bobs Mārlijs

foto: imago images/Sammy Minkoff/Scanpix
Bobs Mārlijs Minhenē.

Jamaikas dziedātājs un dziesmu autors Bobs Mārlijs nomira pēc cīņas ar ādas vēzi. Viņam bija tikai 36 gadi. Viņa slavenie vārdi dēlam Zigijam bija:

"Dzīvi nevar nopirkt par naudu." Daudzi fani uzskata, ka Bobs runājis par to, ka nauda nav spējusi viņu izglābt no vēža. 

"Jā" - Džons Lenons

foto: Joost Evers / Anefo / SWNS/ Scanpix
Džons Lenons 1069. gadā.

Dziedātājs un dziesmu autors Džons Lenons ieguva slavu grupā "The Beatles". Viņš tika nošauts Ņujorkā 1980. gada 8. decembrī.

Viņš iekliedzās: "Esmu sašauts!" Pēc tam, kad lodes trāpīja abās ķermeņa pusēs, viņš bija spējīgs noiet vēl vairākus soļus līdz savai istabai, kur saļima.

Viņa pēdējais vārds bija "Jā", ko viņš nomurmināja policistam ceļā uz slimnīcu, vēsta "Mirror".