foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - šausmu komēdija, stāsts par Latvijas preses karalieni un jauns pašmāju iepazīšanās šovs
Guna Zariņa iejutusies Emīlijas Benjamiņas lomā.
TV
2021. gada 22. septembris, 16:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - šausmu komēdija, stāsts par Latvijas preses karalieni un jauns pašmāju iepazīšanās šovs

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet šausmu komēdiju "Dīvaine", pašmāju daudzsēriju filmu "Emīlija. Latvijas preses karaliene" un jaunu iepazīšanās šovu.

Maniaka ķermenī

"Dīvaine" ("Freaky") stāsta par septiņpadsmitgadīgo Milliju, kas mēģina izdzīvot asinskārajos Blisfīldas skolas gaiteņos.

Kļuvušai par jaunāko pilsētas bēdīgi slavenā sērijveida slepkavas mērķi, viņas izlaiduma gads nu ir mazākā no meitenes bēdām. Notikumu rezultātā viņi atmostas viens otra ķermenī. Millija uzzina, ka viņai ir vien 24 stundas, lai atgūtu savu ķermeni, pirms šīs pārmaiņas kļūst neatgriezeniskas un viņa uz mūžiem būs ieslodzīta pusmūža maniaka ādā.

Filmu "Dīvaine" skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Kāda bija Emīlija

Daudzsēriju filma "Emīlija. Latvijas preses karaliene" stāsta par starpkaru Latvijas preses karalieni – "Jaunāko ziņu" un "Atpūtas" izdevēju Emīliju Benjamiņu, kuras personība, bagātība un traģiskais liktenis ir kļuvuši par leģendu.

Filmas stāsts sešās spēlfilmu sērijās un vienā dokumentālā sērijā aptvers laika periodu no Emīlijas Benjamiņas izdotā žurnāla "Atpūta" pirmsākumiem līdz viņas bojāejai Sibīrijā. Iecerēts, ka katra sērija atspoguļos kādu zīmīgu viņas dzīves fragmentu, parādot dažādas viņas personības šķautnes – ģimenes dzīvi, uzņēmējdarbību, sociālā statusa nostiprināšanu, ietekmi uz politiskajām un kultūras norisēm 20. un 30. gados, viņas kā sievietes sapņiem un problēmām un beigu beigās pašas darbinieku nodevību.

Daudzsēriju spēlfilmas "Emīlija. Latvijas preses karaliene" pirmizrāde

Pirmdien, 20. septembrī, kinoteātrī "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvoja studijas "Mistrus Media" un režisoru Anda Miziša, Kristīnes Želves un Dāvja Sīmaņa ...

gallery icon

Ar šo spēcīgo sievieti stāsta centrā filmā tiks parādīta Latvijas sabiedrība visā tās krāsainībā, un skatītājiem tiek dota iespēja atpazīt daudzus zināmus vēsturiskus personāžus – Kārli Skalbi, Vili Lāci, Jāni Kārkliņu, aktrisi, Emīlijas māsu Anniju Simsoni, Augustu Kirhenšteinu.

Kadri no filmas “Emīlija. Latvijas preses karaliene”

Var droši teikt, ka jaunā studijas “Mistrus Media” daudzsēriju spēlfilma “Emīlija. Latvijas preses karaliene” ir izcilākais pēdējo gadu latviešu kino ...

gallery icon

Emīlijas dzīvi lūkojiet "Tet+ Filmas un seriāli" no 23. septembra.

Mīla kemperī

Vienpadsmit puiši un meitenes metīsies izaicinošā mīlas spēlē un ceļojumā cauri visai Eiropai.

TV šova "Mīla kemperī" dalībnieki

TV šova "Mīla kemperī" dalībnieki.

gallery icon

Tā galvenais uzdevums – atrast savu otro pusīti, lai, nokļūstot galamērķī – saulainajā Itālijā, baudītu medusmēneša cienīgu atpūtu. Jāpiebilst, ka balva ir viena, bet mīlai atvērto siržu krietni vairāk, tāpēc tas, kurš “izrādīsies lieks” un nebūs atradis sev pāri, tiks izbalsots un dosies mājup, nesasniedzot galamērķi. Romantiski randiņi, spraigi notikumi, intrigas, negaidīti pavērsieni un visam pa vidu – kaislīgas attiecības un piedzīvojumi jaunajā šovā "Mīla kemperī".

Seko līdzi varoņu gaitām katru darbdienu izklaides platformā "Tet+", bet piektdienās tevi gaidīs īpaši pikantās sērijas (16+). Savukārt kanālā "STV Pirmā!" reizi nedēļā skati šova lielo epizodi – nedēļas kopsavilkumu.

Šovu lūkojiet "Tet+ Filmas un seriāli" no 23. septembra.