foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Kas Sārai Fērgusonei sakāms par to, vai Džeimss Hjūits ir prinča Harija tēvs?
Sāra Fērgusone un princese Diāna.
Slavenības
2021. gada 2. septembris, 16:35

Kas Sārai Fērgusonei sakāms par to, vai Džeimss Hjūits ir prinča Harija tēvs?

Jauns.lv

Princim Harijam visu mūžu nākas uzklausīt apgalvojumus, ka viņa īstais tēvs patiesībā ir Džeimss Hjūits, nevis princis Čārlzs. Sāra Fērgusone ir dusmīga par šīm runām un reizi par visām reizēm vēlas ieviest šajā jautājumā skaidrību. Jorkas hercogiene cer, ka beidzot šīs baumas rimsies.

Sāra Fērgusone nozvērējusies reizi par visām reizēm pielikt punktu “muļķīgajām runām,” par to, ka prinča Harija tēvs ir Džeimss Hjūits.

Draudzenes. Princese Diāna un Sāra Fērgusone

gallery icon

Jāatzīst gan, ka tenkas par to, ka Hjūits ir princeses Diānas jaunākā dēla tēvs, jau sen ar uzskatāmu faktu palīdzību atspēkotas kā nepatiesas.

Sazvērestības teorija, kuru Hjūits pats personīgi ir noliedzis, radās pēc tam, kad atklātībā nonāca fakts par to, ka princesei Diānai bijusi dēka ar Džeimsu Hjūitu laikā, kad viņa vēl bija precējusies ar princi Čārlzu.

foto: Ron Dadswell/Shutterstock/ Vida Press
Princese Diāna un Džeimss Hjūits.

Viņu romāns ilga piecus gadus, laikaposmā no 1986. gada līdz 1991. gadam. Viss iesākās pēc tam, kad Hjūitam, kurš tolaik kalpoja karaliskajā gvardē, palūdza pasniegt princesei zirgu jāšanas apmācības nodarbības. Taču viņu dēka iesākās divus gadus pēc prinča Harija nākšanas pasaulē, kas izslēdz jebkuru sazvērestības teoriju.

Princese Diāna par šo ārlaulības romānu pati atzinās 1995. gadā, bet tā rezultātā sāka baumot, ka Hjūits patiesībā ir Harija īstais tēvs.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Džeimss Hjūits, princese Diāna un princis Viljams 1989. gadā.

Nesen kāda no karaļnamam pietuvinātām personām norādījusi, ka tuva Diānas draudzene Sāra Fērgusone izteikusies, ka viņai “apnikušas šīs baumas” un viņa “vēlas reizi par visām reizēm pielikt tām punktu”.

Vārdā nenosauktais informators izdevumam “New Idea” norādījis: “Fērgija ir tik sašutusi, ka šīs runas ik pēc dažiem gadiem parādās no jauna.”

foto: Vida Press
Džeimss Hjūits jaunībā.

“Viņu tas kaitina, tāpēc viņa nolēmusi ieviest skaidrību. Viņai ir apnicis to dzirdēt atkal un atkal.”
 
Fērgiju vienoja tuva draudzība ar princesi Diānu, kura 36 gadu vecumā gāja bojā autoavārijā Parīzē.

foto: CAMERA PRESS/J. Lytton / Vida Press
Džeimss Hjūits 2010. gadā.

Zinātājs norādījis: “Gadu gaitā viņām bija savi kašķi, bet Fērgija tik un tā bija viena no retajiem cilvēkiem, pie kā Diāna varēja vērsties delikātos jautājumos.”

“Fērgija nozvērējās daudzus no Diānas noslēpumiem aiznests sev līdzi kapā – bet tas, ka Harijs nav Čārlza dēls, nebūs viens no tiem.”

foto: EXPRESS NEWSPAPERS / Vida Press
Džeimss Hjūits un Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone 1991. gadā.

Zinātājs kategoriski noliedzis baumas, ka princis Čārlzs varētu nebūt Harija tēvs.

“Diāna pat vēl nebija satikusi Hjūitu, kad Harijs tika ieņemts.”

“Hronoloģiski Hjūtiam nav iespējams būt tēvam. Tā visa ir tikai muļķīga sazvērestības teorija un viņai [Fērgijai] tas ir pagalam apnicis. Nav absolūti nekādu šaubu, ka Čārlzs ir Harija tēvs.”

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

gallery icon

Aizvadītajā mēnesī Jorkas hercogiene izteicās, ka princese Diāna būtu atbalstījusi abu savu dēlu sievu izvēli. Intervijā austrāliešu “The Kylie & Jackie O Show” Fērgija norādīja: “Es domāju, ka viņa ļoti lepotos, ka viņas zēni ir stingi un nelokāmi. Viņi abi ļoti līdzinās Diānai. Viņa ļoti ar viņiem lepotos.”

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon

“Es uzskatu, ka viņi ir izcili. Izcili zēni ar izcilām sievām un brīnišķīgiem bērniem. Es domāju, viņa [Diāna] noteikti būtu teikusi “jā” abu dēlu izvēlei.”

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon