foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - Emī un Rū atgriešanās, stāsts par īstu mīlestību un piedzīvojumu filma
Kadrs no filmas "Katru dienu".
TV
2021. gada 31. augusts, 17:30

Nedēļas jaunumi "Tet+" - Emī un Rū atgriešanās, stāsts par īstu mīlestību un piedzīvojumu filma

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet pašmāju seriāla "Emī un Rū" jaunāko sezonu, drāmu "Katru dienu" un piedzīvojumu filmu "Horizonta līnija".

Emī un Rū jaunie piedzīvojumi

Vietējā satura veidotājs "Tet studio" piedāvā noskatīties seriāla "Emī un Rū" jaunāko sezonu.

Seriāla "Emī un Rū" otrās sezonas filmēšana

Kadri no seriāla "Emī un Rū" otrās sezonas filmēšanas.

gallery icon

Tajā darboties turpina pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērnu jau iemīļotie varoņi – slepenie aģenti Emīlija Čimpiņa un Rūdis Rimpiņš, kā arī viņu uzticamais biedrs robotiņš Palauzis. Tāpat Čimpiņ-Rimpiņ aģentūras aģentiem pievienojies viņu jaunais draugs Bartolomejs Kājiņš, bet gaisu šajā sezonā jauks aizdomīgais lietussargu biznesmenis Misters Boliņš. Tāpat kā līdz šim, Emī un Rū ik sēriju turpinās cīnīties par pasaules labklājību, uzzināt un apgūt ko jaunu, taču īpaši šajā sezonā viņi pievērsīsies mistiskajām laikapstākļu izmaiņām, ko šovasar, šķiet, ir novērojis ikviens! Kas zina, vai pie vainas ir globālās klimata pārmaiņas, aizdomīga ierīce, kas glabājas sētnieces Emīlijas Kājiņas slepenajā laboratorijā, vai varbūt abi divi? Seriāla trīs sezonas lūkojiet "Tet+ Filmas un seriāli".

Mistērija un brīnumi

Drāma "Katru dienu" ("Every Day") ir stāsts par īstu mīlestību, jaunības kaisli un mirkļiem, kas liek sirdij pukstēt straujāk!

Sešpadsmit gadu vecā Rianona iemīlas A, noslēpumainā garā, kurš katru dienu iemiesojas kāda cita cilvēka ķermenī. Abu saikne ir tik spēcīga, ka viņi nespēj dzīvot viens bez otra un, sākoties jaunai dienai, atkal meklē veidu, kā satikties. Katra jauna diena ir kā noslēpumaina mistērija, pilna nezināmā un brīnumu. Tomēr cik ilgi viņi spēs tā dzīvot? Nostājoties aci pret aci ar skarbo realitāti, viņiem jāpieņem līdz šim smagākais lēmums savā dzīvē.

Romantisko drāmu "Katru dienu" kaut katru dienu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā.

Atpakaļceļa nav

"Horizonta līnija" ("Horizon Line") ir aizraujošs izdzīvošanas stāsts par bijušajiem mīļākajiem Sāru un Džeksonu.

Viņi atklāj jaunus baiļu augstumus, kad iekāpj vienmotora lidmašīnā, lai dotos šķietami parastā 99 minūšu garā lidojumā uz drauga kāzām tropu salā. Bet pāris minūtes pēc pacelšanās pilots piedzīvo nāvējošu sirdstrieku, atstājot Sāru un Džeksonu bez nojausmas par atrašanās vietu, saziņas līdzekļiem un izpratnes par lidmašīnas piezemēšanu. Visapkārt redzams tikai okeāns un debesis, kurās manāma vētras tuvošanās. Sārai un Džeksonam ir tikai viena iespēja, un atpakaļceļa nav.

Piedzīvojumu filmu skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.