foto: ddp/PPE/Nieboer / Vida Press
Pēc ilgstošām veselības problēmām un operācijas Monako princese Šarlēna priecīga atkal būt kopā ar vīru un bērniem
Monako princese Šarlēna ar ģimeni.
Slavenības
2021. gada 26. augusts, 07:35

Pēc ilgstošām veselības problēmām un operācijas Monako princese Šarlēna priecīga atkal būt kopā ar vīru un bērniem

Jauns.lv

Ieilgušo veselības problēmu dēļ Monako princese Šarlēna kopš maija mēneša uzturas Dienvidāfrikā, prom no vīra prinča Alberta un sešus gadus vecajiem dvīņiem princeses Gabrielas un prinča Žaka.

Pēc vairāku mēnešu šķirtības princese Šarlēna ir bezgala priecīga atkal būt kopā ar ģimeni. Viņa sociālajos tīklos padalījusies ar fotogrāfijām, kurās ir redzama kopā ar vīru un abiem bērniem.

43 gadus vecā princese trešdien savā “Instagram” blogā publiskojusi sirsnīgas ģimenes fotogrāfijas, kurās viņa redzama apskaujam bērnus, bet princis Alberts stāv turpat līdzās sievai. Kādā citā fotogrāfijā princis Žaks un princese Gabriela redzami priecīgi kāpelējam pa koka zariem. Savukārt princese Šarlēna komentārā pie fotogrāfijas pastāstījusi par amizantu notikumu no mammas un meitas dzīves.

foto: Instagram, Vida Press
Princis Žaks un princese Gabriela šā gada martā.

Šarlēna raksta: “Esmu tik saviļņota, ka ģimene atkal ir ar mani (Gabriela nolēma nogriezt sev matus!!!). Piedod, mana Bella, es centos, cik var, lai to izlabotu.”

Monako pils apstiprinājusi, ka 13. augustā princesei Šarlēnai veikta četras stundas ilga operācija. Oficiālajā paziņojumā arīdzan norādīts, ka princeses atlabšanas periodā ģimene būs kopā ar viņu.

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem princesi Gabrielu un princi Žaku.

gallery icon

Kopš maija mēneša, kad princesei Šarlēnai konstatēja ausu-deguna-kakla infekciju, viņa uzturas Dienvidāfrikā. Viņai nevarēja atgriezties Monako arī uz savu kāzu 10. gadadienu, kas bija jūlijā.

Aizvadītajā mēnesī intervijā “South Africa Radio 702” Šarlēna stāstīja, ka cer atgriezties Monako oktobrī.

Monako karaliskā ģimene svin Nacionālo dienu

gallery icon

“Sākotnēji man bija paredzēts šeit (Dienvidāfrikā) būt kādas 10 līdz 12 dienas, man bija veselības problēma, kas saistīta ar ausīm. No ārstiem uzzināju, ka man ir sinusa (deguna) infekcija, turklāt diezgan nopietna,” paskaidroja Šarlēna. “Ir vajadzīgs laiks, lai tiktu galā ar šo slimību.”

“Es nevaru ietekmēt atlabšanu, tāpēc būs jāuzturas Dienvidāfrikā līdz oktobra beigām,” papildināja princese.

Monako prinča Alberta un princeses Šarlēnas dvīņu kristības

10.maija rītā, tērptus dizainera Diora drānās, kristīja Monako augstdzimušā pāra dvīņus - piecus mēnešus vecos puisēnu Žaku un meiteni Gabrielu. ...

gallery icon

Iepriekšējā reize, kad Šarlēna satikusi ģimeni, bija jūnijā, ka princese padalījās ar fotogrāfijām no prinča Alberta un abu bērnu apciemojuma.

Aizvadītajā nedēļā pāra oficiālajā “Facebook” lapā publicēts sirsnīgs video par skaistākajiem brīžiem no prinča Žaka un princeses Gabrielas dzīves – sākot no viņu piedzimšanas līdz pat skolas gaitu uzsākšanai un vecāku pavadīšanai oficiālos pasākumos.

Monako prinča kāzas

gallery icon