Emīlija Klārka un Džeisons Momoa dzīvē un seriālā “Troņu spēle”

gallery icon
Slavenības
2021. gada 19. augusts, 07:23

Episka atkalapvienošanās: “Troņu spēles” aktieru kopīgā fotogrāfija saviļņo fanus

Jauns.lv

Seriāla “Troņu spēle” aktieri Džeisons Momoa un Emīlija Klārka iepriecinājuši fanus ar episku atkalapvienošanās fotogrāfiju. Slaveno aktieru-kolēģu aizkustinošais attēls parādījies Emīlijas Klārkas “Instagram” lapā.

Ir jau pagājis krietns laiks kopš darbs pie populārā seriāla “Troņu spēles” ir beidzies, taču fani aizvien turpina diskusijas par savu iemīļoto TV šovu. Daži joprojām uzstāj, lai seriālu pārfilmētu, jo tā fināls atstājis sirdīs rūgtas atmiņas.

Zvaigznes seriāla "Troņu spēle" pēdējās sezonas pirmizrādē

Zvaigznes 2019. gada 3. aprīlī Ņujorkā pulcējas uz seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") pēdējās sezonas pirmizrādi.

gallery icon

Taču pavisam nesen Klārka un Momoa spējuši iepriecināt fanus, publiskojot fotogrāfiju, kurā ir redzami kopā. “Kad saule un zvaigznes satiekas pilsētā, jūs redzat, ka viņš vēl aizvien var pacelt Khalisi,” pie attēla pierakstījusi Emīlija Klārka.

“Mīlu tevi mūžam, manas dzīves mēnes,” komentāros atbildējis Džeisons Momoa.

Emīlija Klārka Britu kino balvu ceremonijā "BAFTA Awards" 2016

gallery icon

Fanus šī fotogrāfija tik ļoti aizkustinājusi, ka daudzi lūgtin lūdzas, lai uzņemtu jaunu seriāla sezonu. “Ak, Dievs, šis ir labākais, ko varēja redzēt”, “Jūs esat bomba”, “Ikreiz, kad jūs redzu kopā, mana sirds kūst”, “Labākie” – rakstīja sajūsminātie fani.

Džeisons Momoa dzīvē un uz ekrāna

gallery icon