Madonnas un Gaja Ričija stilīgais dēls Roko 2020. un 2021. gadā

gallery icon
Slavenības
2021. gada 13. augusts, 11:59

Narkotikas palikušas pagātnē. Madonnas un Gaja Ričija dēls kļuvis par modeli

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas un britu kinorežisora Gaja Ričija dēls Roko Ričijs (20) elegantā tēlā pozējis fotosesijā žurnālam “The Rake”.

Fotogrāfijās Roko Ričijs redzams stilīgā retro uzvalkā un klasiskās kurpēs, savukārt matu sakārtojums atgādina Holivudas zelta laikmeta zvaigzni Džeimsu Dīnu. Attēliem Roko ieturēti pozē kā profesionāls modelis, taču privātajā dzīvē viņu par atturīgu un nosvērtu jaunu vīrieti nevar nosaukt. Pirms vairākiem gadiem jaunieti aizturēja par narkotiku lietošanu un glabāšanu. Taču tā vien šķiet, ka ar gadiem Roko ir nācis pie prāta un no dzīves, kas var novest no ceļa, ir atteicies.

Madonnas dēls Roko aizturēts par marihuānas glabāšanu

Madonnas dēla Roko Londonas kaimiņš ziņojis par aizdomām par narkotiku lietošanu. Kad ieradusies policija, tā atradusi Roko un kādu no ...

gallery icon

Žurnāla “The Rake” stilīgajām melnbaltajām fotogrāfijām Roko pozējis kopā ar saviem draugiem.

Madonnas dēls Roko Ričijs bauda atpūtu Meksikā 2021. gada februārī

gallery icon

Roko šobrīd dzīvo Lielbritānijā un studē tēlotājmākslu Centrālajā Sentmārtina koledžā. Pēc Madonnas un Gaja Ričija laulības šķiršanas dēls palika dzīvot kopā ar māti Amerikas Savienotajās Valstīs, taču, sākot ar pusaudža gadiem, lielāko daļu laika viņš pavadījis pie tēva Londonā.