Slavenības
2021. gada 6. augusts, 05:33

Grupas "Modern Talking" solists par mata tiesu izglābjas no sadegšanas automašīnā kopā ar dēlu

Jauns.lv

Leģendārās vācu popgrupas “Modern Talking” bijušais solists Tomass Anderss laimīgas sagadīšanās dēļ palicis dzīvs pēc tam, kad viņa automašīna pēkšņi aizdegusies. Par notikušo 58 gadus vecais dziedātājs pastāstījis savā “Instagram” lapā. Viss noticis Ivisas salā šā gada 24. jūlijā.

Vācu laikraksts “Express” informē, ka dziedātājam Tomasam Andersam pieder savrupmāja Ivisas salā. Pie viņa liktenīgajā dienā ciemos ieradies 19 gadus vecais dēls Aleksandrs Miks un tēvs nolēmis izvizināt jaunieti pa salas skaistākajām vietām.

“Pat nedēļu pēc notikušā šoks vēl nav pilnībā pārgājis. Taču galvenais, ka mēs necietām, viss ir kārtībā,” raksta Anderss. “Mums paveicās.”

Dziedātājs savā “Instagram” kontā publiskojis fotogrāfijas un video no notikuma vietas. Viņš ar dēlu Aleksandru braucis melnā “Land Rover” automašīnā, kad pēkšņi no mašīnas dzinēja pārsega parādījušies dūmi. Tēvs un dēls sajutuši nepatīkamu smaku. “Pēc tā tūlīt pat atteica darboties gāzes pedālis. Nekas nestrādāja,” atceras Anderss.

Par laimi, Tomass un viņa dēls rīkojās pareizi. Dziedātājs atzīst, ka rīcība bijusi intuitīva. Viņi nekavējoties atsprādzējuši automašīnas drošības jostas un izlēkuši no spēkrata. Jau pēc mirkļa automašīna aizdegusies ar atklātu liesmu. Melnu dūmu mutuļi cēlušies aptuveni 10 metru augstumā!

“Policija un ugunsdzēsēji ieradās ātri,” ziņo Tomass. Taču viņa “Land Rover” automašīna sadegusi pilnībā – palicis vien izkropļots karkass. Ar evakuatora palīdzību tas nogādāts izgāztuvē. Tiek ziņots, ka spēkrats nav bijis īrēts. Tas piederējis Andersam jau vairākus gadus un reģistrēts Vācijā.

Dziedātājs un viņa dēls jūtas gandarīti, ka viņiem viss beidzies tik veiksmīgi un neviens incidentā nav cietis. Tēvs un dēls turpina kopīgas brīvdienas Ivisas salā. “Priecājos, ka mums abiem ir tik brīnišķīgi sargeņģeļi,” norāda mūziķis.